Aktív témák
-
N1
tag
na még egyet ide
-
-
-
N1
tag
Ilyen közvéleménykutatós dolog nektek is előjött?
Nagyon szép és jó, de amikor azt kérdezte, hol lakom és ki vagyok, csak becsuktam.. Azénemá -
N1
tag
Csak így hirtelen, nézzétek meg, mi van jobb szélen felül a találatok között.
[link] -
N1
tag
Uuuuu
[link] -
N1
tag
válasz
FehérHolló #4195 üzenetére
Attól függ..
Ráadásul nem is erőltettem a dolgot, szerintem simán tud ennyire vérezni. Bár csaj még nem voltam. -
N1
tag
válasz
Retro11 #4191 üzenetére
Még egy tanácsom lenne. Ha egy haveroddal, meg egy csajjal vagy, akkor miközben ő fakanál, te meg fuvolaleckét adsz, véletlenül se nézz össze a haveroddal, mert irdatlan röhögésben fogtok kitörni, a csaj nem fogja érteni mi van, megsértődik, hazamegy, és a végén ott álltok. Mind a ketten. Magányosan..
na azt hiszem mára ebből elég ennyi.
[Szerkesztve] -
N1
tag
Nem tudom kommentálni az esetet.
Talán nem is kívánom. -
N1
tag
válasz
Retro11 #4187 üzenetére
Váá. Ezt a dezsős poént kihagyhattad volna.
Én mit mondtam? Semmit se tudtam kinyögni.
Azt meséltem már, amikor egy saccra 110 kilós csaj feküdt reggel az ágyamban, semmire se emlékeztem, és nekiállt fellármázni az egész házat, hogy hol a bugyijaAmit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat.
-
N1
tag
válasz
csapos2 #4177 üzenetére
Hátöö.
Egyszer egy bulejban sikerült közösülnöm, illetve majdnem, mert nagyon nyöszörgött szegény*. Oké, próbáljuk máshogy, a sötétben semmi se tűnt fel, amikor végeztünk és kimentem, mindenki hátrahőkölt, nem értettem mi van. Nézem tükörben, bazz véres a szám.. a pólóm is.. a nadrágom is..
Szeretnél még történeteket?
*mint utóbb kiderült, szűz volt
[Szerkesztve] -
N1
tag
Hogy rohadna le az is aki kitalálta a Ferrobondot!
Kitéptem az ujjamból a filcet.. Egy jó fél centi vastagon vitte a bőrt, dőlt a vér, kész horror volt..
Ja és alatta be van hegesedve, rendesen megégett. Aztakurva.
[Szerkesztve] -
N1
tag
a Ferrobond ragasztó, némi filcanyag és az emberi bőr kémiai égést hoz létre..
vigyázzatok ezzel a szarral. fél másodperc alatt ráragad a kezedre, egy másodpercig utána még semmi, aztán beleég szabályosan a húsba, és rendesen füstöl is ilyen világosszürkén..
és annyira fáj, hogy az nemigaz. negyed órája csorgatom az ujjamra a jéghideg vizet, és most kezd jó lenni, de hogy hogy fogom kioperálni belőle a filcet -
N1
tag
válasz
FehérHolló #3893 üzenetére
Dehogy. Elég, ha megbarátkozol Kalap Úrral, vagy Gally Úrral.
Ravaaaasz. Az ablakból bámultad három órán keresztül! -
N1
tag
válasz
FehérHolló #3888 üzenetére
Jó ötlet volt. Ne hagyd magad.
Így maximum csak buzinak nézett, de ha látta volna hogy stírölöd, huhh, belegondolni is rossz, mi történhetett volna.. -
N1
tag
Na ez az, rasszisták vagytok.
-
N1
tag
Ki tudja, miért látható ilyen kevés ebből az avatarból?
-
N1
tag
nézzétekmá[link]
-
N1
tag
nem lehet poll-t indítani valahogy?
nem.. oké, értem.
[Szerkesztve] -
N1
tag
nem jó
ez már a k-lite, vlc-vel..
néhol ennyire szar!
[link]
eddig még mindig jól lejátszotta, bármilyen pakkal, de ezen a mostani windows telepítésen nem jó valami
mit tudok még csinálni?
[Szerkesztve] -
N1
tag
segítség!
olyan fél óra múlva prezentálnom kéne egy divx-es videót a családnak, és néhol hibás képkockák vannak a képben..
ace megapack volt fent, mindennel kipipálva, azt uninstalltam, felraktam egy másik verziót belőle minimálban, és még mindig kockás..
mit csináljak, hogy teljesen jó legyen? -
N1
tag
az unicum next és az aranyászok kompatibilis egymással, és ha igen, milyen sorrendben?
-
N1
tag
válasz
burgatshow #2542 üzenetére
Ja igen. Boccs.
tényleg foci megy, és éjfélkor kezdődik az oldal szerint
[Szerkesztve] -
N1
tag
Valahol nem lehet megnézni az esést gyorsan frissibe'?
Pont lemaradtam róla. -
N1
tag
válasz
burgatshow #2312 üzenetére
Fujj, tej..
Hogy lehet azt inni..
Az a tehéntőgybül gyön! -
N1
tag
válasz
csapos2 #2125 üzenetére
Há' ezek a processzor és memóriatuning beállításának az eszközei.
A cpu clock ratio a proci szorzója, ez 99%-ban fix, nem tudsz hozzá nyúlni.
A host clock az FSB, a rendszerbusz frekvencia, ahogy emeled, úgy szorozza be az említett szorzó, így emelkedik a proci frekvenciája. Pl: 10x200 alapból, 10 a szorzó, 200 fsb. Ez így 2000MHz. Ha emeled az FSB-t 220-ra, akkor 10x220=2200-on megy a proc. Ha bírja.
Ehhez hozzá kell állítani a pci express frekvenciát, ha Mhz-enként állíthatod, akkor belövöd a fix default értékre, és kész (azt nem szereti, hogy többön megy, mint az alapérték). A system memory multiplier-el a memóriát lehet állítani, hogy a megnövelt fsb mellett se hibázzon (mert a memória alapvetően az fsb-vel megegyező frekvencián megy, így az fsb növelésével a memória órajele is nőne. Ezzel a memóriát külön is be tudod állítani, nem kell olyan ramot venned, ami bírja a megnövelt fsb-t)
A voltage control-ok akkor jönnek jól, ha esetleg elindul ugyan a rendszer magasabb órajelen, de lefagy. Ilyenkor adsz neki egy kis plusz feszültséget, és ha szerencséd van, stabillá válik..
Sematikusan ennyi talán, de a fél fórum erről szól, biztos van aki pontosabban tud segíteni, csak tudni kéne, milyen alaplap bioszából nézted ki ezeket.
[Szerkesztve] -
N1
tag
Ki ez a janoska26, vagy mit tud, amitől ilyen felkapott?
Van csörgős sipkája -
N1
tag
leüttem a légyt!
-
N1
tag
Van valakinek bevált módszere a kis szemét legyek kivégzésére?
Itt köröz körülöttem, arra ébredtem hogy az orromon matat, és azóta se bírom elkapni..
Három óra alatt el is intéztem egy lakcím átiratást forgalmiban, fasza az okmányiroda.. -
N1
tag
teszkós szeletelt kenyeret eszem natúran mustárral, ennél van lejjebb?
tudom, van: mustárt enni magába
[Szerkesztve] -
N1
tag
az oké hogy lemegy a tüdőbe a víz ha félrenyeled, de mi lesz vele? elpárolog vagymi
-
N1
tag
amikor cigányútra megy valami, akko télleg a tüdőben köt ki?
-
N1
tag
odakünn szakad a jégeső, cigi a garázsban, garázs és bejáratiajtó között 15 méternyi fedetlen szakasz..
vajon mit vagyok képes még bevállalni, hogy hozzájussak a koporsószeghez? -
N1
tag
kosorrú lógófülű törpenyúl for prezident
-
N1
tag
válasz
burgatshow #1096 üzenetére
Kocogtatás=ujjaddal pöckölgeted.
Én nagyon sokáig vártam egy fájós fogammal, a vége az lett, hogy egész éjjel nem aludtam, reggel tűz az orvoshoz.. Gennyben állt az egész gyökere, vagy gyökérkezelés, vagy húzás, nálam húzás lett.. -
N1
tag
válasz
burgatshow #1094 üzenetére
Kocogtatásra is fáj?
-
N1
tag
válasz
parandroid #1030 üzenetére
A C és D egy hdd-n van?
Én oprendszer telepítésénél alapból lehúzom a többi winchestert, nehogy valami ilyen jellegű malőr történjen. -
-
-
N1
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest