- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
tbs
addikt
-
troland26
őstag
-
tbs
addikt
Gratula minden szülinaposnak. Kiscsirkék.

-
troland26
őstag
jaja kemény 20 napja 27-es vagyok csak nem akarom , hogy kárba vesszenek az értékes hozzászólásaim , ezért nem regelek újra

férjurad meg is ajándékozott egy tempbannal , mert nem küldtem neki több D.H-os akt képet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jancsiboy: én már túl vagyok fél doboz cigin nehezen viselem a nyomást
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
ladybug
őstag
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
ladybug
őstag
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
ladybug
őstag
-
csapos2
addikt
-
ladybug
őstag
Talán úgy gondolják, jobb, ha nem tudod.

Amúgy én meg vagyok elégedve vele. Szép is, stabil is. -
föccer
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Ha sikeresen összeszedett a kedvesem egy kullancsot, akkor azt hová lehet leadni/elküldeni, ahol meg tudják vizsgálni, hogy volt-e benne fertőzés vagy sem?
Faggatam google-t, de ilyen információkat sajna nem kaptam tőle
Köszönöm a segítséget.
üdv.: föccer -
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
Megvolt első Vistás kékhalálom, de ebben is újítottak a Picipuhánál, a teljes kimerevedés helyett 3 másodperc múlva újraindul a gép, nehogy el tudja olvasni a kedves user, hogy mivel is volt a gond...
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
mert bankban váltjátok be... azzal kell a postán, boltban, utazási irodában fizetni. ugyan nem kötelesek 50db-nál többet elfogadni, de ha mással nem tudsz fizetni, akkor kénytelenek. vagy nem veszed igénybe a szolgáltatásukat. ők járnak rosszabbul.
830k... hogy a túróba szedtetek össze ennyit? nem hiányzott a költségvetésből? mert fél év alatt 20k-t azt nem vesz észre az ember... de 830k-t már igencsak észrevennék 2 év alatt is. -
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
sztikac
őstag
-
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
sztikac
őstag
De jó nektek most keltek
én meg (remélem)nemsokára megyek aludni... -
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfőt mindenkinek, ami ma épp keddre esik.
2 teljesen felesleges tény:
- a melóhelyi gépem reggelre megint lekapcsolt. lehet, hogy egy portalanítás ráférne?
- 203db 100ft-osom gyűlt össze eddig, már nem sok fér a dobozba. -
Lord Zero
addikt
ne árnyékháborúzzatok..
igyatok.. az is magyar virtus bazeg -
EQMontoya
veterán
ez egyébként jogos. Visszatérve a felsővezetékre, nemtom, feltünt-e, hogy otthagytuk a mávnak 1000ft-ot, legalább ha a helyjegyet nem kérjük vissza, abból csinájják meg a felsővezetéket rendesen

Winner: azok a roncsok odabasznak... 1-2ből gyanitom, nem nagyon szálltak ki élve.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
EQMontoya
veterán
az, hogy szar nép a magyar, nem egyenlő azzal a kijelentéssel, amit én mondtam, h semmit nem birunk normálisan megcsinálni. Amúgy a legtöbben, akik külföldre mennek dolgozni, kussolnak, hidd el. Aztán max azt veszed észre, hogy egy jó szakemberrel kevesebb itthon... Ha ez a követendő trend, akkor go moszka kurvagyorsan, mert volt egy rendszer, ami valahogy nagyon nem szerette a képzett munkaerőt, nem is tom, hogy is hivták...
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.
mod: jah, és Te ezek fikázásán kivül mit teszel?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szo nem volt arrol, hogy barmin javitani akarna(nak)
csak sirnak, hogy ''deszar, deszar, mer a sok kocsog magyarok...''
latta mar ezek kozul, hogy a sirason kivul barmit its tett volna? -
BlacKSouL
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
VladimirR
nagyúr
igen, menjen a faszomba
vagy ha azt valasztja, hogy ittmarad akkor kussoljon
azzal, hogy sirtok, de szar nep ez a magyar, se nem mentek innen, nem tesztek a sirasopn kivul semmit, azt talalja hinni a kulso szemlelo, hogy igy erzitek jol magatokat: szarral korulveve (ironikus, hogy kozben a szatokbol is segget csinaltok) -
Racecam
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
ram lehet, h nincs, max itt maradok koloncnak... bár erősen kétlem, h segélyből fogok élni. Viszont szerintem orvosra pl lenne szükség
De hát had menjen a gyökér, akurvaannyát, igaz, hogy mi szivjuk meg, mert az egészségügy is olyan, amilyen, de azé takarodjon a buzija, nem? Tök logikus 
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
mer' annyi van belloled, mint a szemet
en bezzeg egyedi es utanozhatatlan vagyok
egyebkent is, nem a mennyiseg, a minoseg szamit -
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
nah, meg vagyok gyünve, lehet gyászolni.... imádom a mávot, IC végülis csak 45 percet késett... h b..ák meg. És imádok 2 óra alvás után 14et mászkálni.
-
csapos2
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
kicsi volt a luka
Addig jó míg szorít.
-
bocX
tag
ma estefele gondoltam megpihenek székemben, hátradőltem, és 'eltörött' a támla, majd hátra estem, de megúsztam. holnap mehetek vizsgázni.

-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
Sosem tennék ilyet ezzel a lappal

7800 GT under attack:
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
omg omg omg! (by Soak) Ennek van baja

-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Battlefield 6
- Garmin topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Roliboy

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/whatever.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/lool.gif)