Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Jó reggelt!
Látom, este nem sikerült teleoffolni a topicot.
8:00kor kezdődik az utolsó vizsgám (Fizika1), rendesen be vagyok parázva, de már csak 3 és fél órát kell túlélni, és elkezdődik a nyár számomra is. -
FehérHolló
veterán
ngabor2, vagy génhibás szarvas, vagy mi: Tudom, hogy olvasod.

Aláírásod felső sora kicsit idejemúlt. -
FehérHolló
veterán
Hozhatna egy kis hideget is, itt már esik.
Dél óta eljutottam odáig, hogy megmelegítettem a mexicoit. Már csak azon izgulok, hogy ki ne hűljön, mire megenni is sikerül.
Mikulás: Számomra az. -
FehérHolló
veterán
nemcso: Megjött a kívánt moderátorod.

-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Moss lábat! Ne várd meg, amíg Race szólít fel.
Kidolgozok neked egy tervet, csak várj holnap estig, akkor már nem kell foglalkozni a rohadt fizika vizsgával. Én is vidéki vagyok.
A mai ebéd mexicoi csípős szósz + darált röfi + rizs. Feltéve ha még nem romlott meg, mint a tegnapi rakott karfiol... Soha nincs elég meleg, mindig be kell kicsit jobban fűteni.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Különben most értem haza a BME Közgáz tanszékéről. Jegyet akartam volna beíratni, de nem volt ott a néni, pedig azt írta, hogy csüt 10-11. Persze ez csak 10:45kor derült ki, hogy ma érettségiztet, és nem lesz. (9:50 óta ott ácsorogtam.)
De sebaj, az ajtó előtt kuporgott 3 GTK-s csaj is. Ők mindenért kárpótoltak.
Kár, hogy félig meg vagyok kötve ilyen téren, mert egyik szerette volna, ha elkísérem az R épületbe, hogy ''ne unatkozzon, amíg intézi a dolgait''.
Janoska26: Sajnálom a helyzetet, de örülök, hogy végre ráébredtél az igazságra.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
A múltkori beszélgetésfonál által megihletve vissza szerettem volna nézni, hogy mennyire voltam első körben antiszociális. Az eredmény: 50-70 szakmai hozzászólásból csak 2 maradt, amit nem töröltek.
Ez eléggé meggyőző, nem keresgélek tovább. -
FehérHolló
veterán
Miért van ilyen korán? Miért van ilyen meleg? Mi a francnak keltem fel?
-
FehérHolló
veterán
...testét kukacok eszik... ...felkiált: nem mosott lábat!
-
FehérHolló
veterán
Na, elüldözitek innét a nőket. Pedig a nőkre szükség van, akármennyire is veszélyesek.
-
FehérHolló
veterán
Köszi mindenkinek!
-
FehérHolló
veterán
Anya felküldött velem 4 napra 6 napra való kaját, amiből minden 2 nap alatt megromlik. Aztán majd én leszek lecseszve, hogy miért nem eszem meg, és nem azért küldi fel, hogy kidobjam.
-
FehérHolló
veterán
3 órát utaztam Pestre a vonaton. Szemben velem egy eléggé kellemes küllemű csaj, sötét szoknyában és fehér blúzban. A blúznak viszont volt egy olyan ''különlegessége'', hogy fenn nem lehetett sehogy összefogni. Se gomb, se valami kötő, se semmi. Az egész melle kilógott (az egész felsőtestével együtt), melltartó meg nem volt rajta. Közben legalább 3 embernek elújságolta telefonon, hogy mennyire örül a vizsgán szerzett 4esének, bár nem tanult szinte semmit. Én meg minden lelki erőmet összeszedve 3 órán át bámultam kifele az ablakon. Nehéz volt.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Grat a 800. naphoz!

Sajnos kevés az olyan ember, aki ha hibázik, fel tudja vállalni a következményeit is, de ez van. -
FehérHolló
veterán
Eljött az idő. (''It is time.'' - hogy a klasszikust idézzem.
) -
FehérHolló
veterán
Nem is igazán a korkülönbséggel van a gond, hanem a teljesen más élethelyzettel. Én még tanulok, ő már végzett és dolgozik.
feka007: Azért félévente nem árt takarítani.
AMD Power: Zászlót szerezzek neked? (=Van már abban a boltban, amit kinéztél/Tom kinézett neked, és vigyem fel Pestre neked?)
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni. -
FehérHolló
veterán
Jó reggelt emberek & állatok!
Miért van az, hogy akármelyik (szakmai) topicban kérek segítséget, mindig akad legalább egy tag (legtöbb esetben fanatikus tag+), aki priviben elkezdi nekem nyomatni a sajt apróhírdetésére vagy cégére mutató linket megoldásként? Emellett meg ecseteli, hogy mennyire jól meg tudná oldani a problémát. Ráadásul az utóbbi még azt sem bírta felfogni, hogy mi a probléma.
Kezd elkurvulni ez a hely.
-
FehérHolló
veterán
Erre esetleg valaki: [link]?
A high-skilled PTE-KTK informatikus pedig menjen oda, ahova gondolom. Üzentem neki, hogy hardveres a dolog, kakilt rá, biztos valami vírus, újratelepítette (nála vannak a jogtiszta cuccok hozzá). Admin jogot meg nem adott a felhasználónak, mert a felhasználó (nevelőapám) csúnya, gonosz és rossz, meg hülye szerinte a géphez, ne ártson neki... Egy rohadt plugint nem lehet FF-hez telepíteni.
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Erre mi mást mondhatnék, mint:
Umtraubwenzenschlug!!!
Már nem is merem megemlíteni, hogy most nem csak a lábam büdös. Fél órát futottam a tűző napon, de muszáj volt. A megoldást magam is tudom, épp oda indulok. (Az egész testem pici darabokra való szétvagdosását már nem amputálásnak hívják.)
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Szar az élet.
-
FehérHolló
veterán
Akárki akármit mond, éhgyomorra abszintnál nincs jobb fejfájáscsillapító.
-
FehérHolló
veterán
Temérdek időmben azon gondolkodám (nem, nem rég nem látott anyámon), hogy a Játék főtopic miért tatozik a szakmai topicok közé?
Egyetlen egy értelmes válasz rá a hardwired lenne, de annak külön fóruma van, akkor milyen alapon lenne nekik itt elkülönített rész?
No offense, csak meg szeretném érteni a világ működését. -
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Magának a redbullnak ez lenne a hatása. Nem bírja a gyomrom. (érzem, a következő bejegyzés fikciója már kezd materializálódni az éterben..)
Memphysto: Jancsika strigulái valami paranormális tevkéenység útján, és következményeképp kerültek oda, ahol vannak. Különben meg fölé van írva a megoldás.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Nem én voltam!
Mod: Jut eszembe, az én adatlapomon ott van a zsákbamacskás incidens?
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Te nyúl! Biztos, hogy csacsinak hiszed magad? [link]
Már 3 éve rátaláltunk, de elvesztettem a linket. Most végre megvan, így talán hű iázós társra lelhetsz. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
De ha jobban belegondolok, akkor ez most attól függ, hogy a pénteki vizsgán átmegyek-e vagy sem...
-
FehérHolló
veterán
Jelentem, be vagyok tojva. 20 perc múlva indulás Anal A2 vizsgára. 5 napot tanultam, de nem emlékszek semmire - ez így szokott lenni általában. [tele_a_gatyám_smiley]
Egyébként jó reggelt mindenkinek! -
FehérHolló
veterán
Eljutottam arra szintre, amikor a sort is sörnek olvasom. Pedig nem is szeretem, csak a barnát, meg a búzát...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology routerek
- Hardcore café
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez eléggé meggyőző, nem keresgélek tovább.