Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nah, én is lehúztam a Balatonra egy hétre, majd jövök... vagy nem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
detto, pakoling hard(ly)...
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
de minek?

-
EQMontoya
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Végülis van valami abban, amit mondassz, mert a várakozó rész egy folyosó volt 2 paddal, ablak nélkül, ami erős bezártságtudatot ébreszthet az ott dolgozókban... és mivel a szobájukban venti és számitógép is volt, otthonukhoz képest ezt nyilván villának érezhették (otthon ezeket az eszközöket nem tudnák beüzelemi, ahogy kreativitásukat elnéztem), akár érezhettég magukat egy villába bezárva is. Ez esetben pedig indokolt a nyaló világ kifejezés használata...
Hogy mit képzelek a hivatalnokokról? legalább annyira motiváltak a munkályukban, mint nőgyógyász, ha megjelenik a nyugdijas csoport...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát igen, elég komolytalan... de ahoz képest, h 4 ember dolgozott abban az irodában, kurva lassan haladt a dolog... azt mondanom sem kell, h olyan nem volt, h 4ből egyszerre 4 dolgozott volna. Legalább egy kint cigizett/puncit vakart/telefonált, stb.
-
EQMontoya
veterán
Én meg okmányirodáztam ma. Miskolci okmányiroda jogositvány ügyben kb 1 hónapra előre ad időpontot... nah, ezt a kört még kibekkeltem kb 4 napra redukálva a várakozási időt, de ami az okmányirodán folyik... bemegy az ember, kijön az illetékes méltóságos asszony kb óránként egyszer az irodából, h a várakozók kapjonak sorszámot... természetesen a sorszámokat magyar módon osztják, tehát nem érkezési sorrendben, hanem a ''ki tud előrébb tülekedni'' szabály alapján. Ezt hamar átláttam, és gyakorlatom révén megszereztem az adott körben a 2. sorszámot, igy körülbelül 1 óra várakozás után sorra kerültem... bzmg.
-
EQMontoya
veterán
Jóreggelt... háááhhh... hork.
-
EQMontoya
veterán
hát, ha az Pesten van, akkor az kurvanagy változás lesz!

mod: vmi olyasmi... monnyuk aki hajnal 3kor egy számtech fórumra irkál, az alapba kocka
Főleg ha még szakálla is van. Nah, én húzok aludni, délelőtt kéne kelnem... jó8, byezZzZ
mod2: felőlem tartozhat egy kalap alá, me a szabaccság szobor az Nyújorkba van
[Szerkesztve] -
-
EQMontoya
veterán
modifight reloaded?

Én inkább csak lapulok itt szürkén a totyik szélén.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
3psilon
üzenetére
lécci még 5x told má be ide... tudod, dizleksziám van, meg ilyenek, szal ha csak 2x irod be, nem tom végigolvasni. Sajna, ez van.

Marsu: jó?! Nekem?! Ezekkel 5 napig? viccelsz?
Najó, hivott Degec polgármestere, h mennyek már le a diszpolgári cimemért... 
#3614: 11. menetben technikai KO
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Árpád, marad a D900 mint a csapat fényképezőgépe. Avagy esetleg le kéne vinni egy digitgépet?
Amúgy én viszek telót, az nemgáz, de a partra le nem biztos. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ottvan a piroska abc... világváros vazzeg

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
5 perc volt amúgy taxival, még előtte mászkáltunk erre-arra. Az osztálynak kb felével találkoztam tegnap a városban

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
majd mesélek... hát, elindultam haza éjfél körül, hazaértem 3:30ra
közbe még összefutottam Maciékkal, meg ilyenek. -
EQMontoya
veterán
Hazaártem... élek... húvazzeg
ez kemény volt -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
belőlem meg Hutkaiból sztem sok is
amúgy tanévzáró buli, a megjelenés a minimum vazzeg! 
-
EQMontoya
veterán
tudtáktok, h 30 fokban napos időben öltönyben (zakóval) bizony kurvameleg van?!

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
látod, nálunk nincsennek ilyen problémák... 1ik szomszéd 80 körüli, másik 55 körüli... és mind2 arrébb lakik 10 méterrel.

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen, én sirok bazmeg, mer azt jelenti, hogy ha bármit is csinálok, annak az 1 gigából jó esetben 400 mega marad... kurvajóóó, nem?

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
azért használ ennyit, mert 4 napja fut. Ha kilövöldözném az összeset, és újrainditanám, 200m-el kevesebb lenne. Csak hát a windows olyan jól kezeli a ramot... szabaddá tenni azt, amit semmise használ.. 'gyammá, minek?
-
EQMontoya
veterán
látom, nagyon megy a szájkarate... beszájjak én is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
igy van, ilyenkor be kell rúgni!
Én is azt fogok pénteken. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ki volt eza jóarcú? Bubi?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nah, ez már a képzavar a köbön.

![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ilsad3MYn7l_jM:http://www.rs.hu/image/i06_RW_2057.jpg)
![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:nlpUBQeoJzzpyM:http://www.nzmaths.co.nz/measurement/Volume/VolumeImages/popcorn.gif)
Legalábbis ebből a postból úgy tünik.