Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha jót akarsz, akkor Nilacid-ot szerezz be. Az nekem nagyon bevált, meg mindenkinek akinek ajánlottam, [link]
És én már csak tudomm, nekem már nyombélfekélyem is volt, a savtúltengés miatt, de azóta a Nilacid helyrerak ha gáz van.
Figyelek ám a totyikokra
Most már nyugodtan fekszem le, jóéjt!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Szeretek vezetni.
Vissza ne kérdezzetek, mert most megyek majd sörzeni.
Azaz kérdezzetek, de éjfélig nemigen válaszolok.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Hehe, vajon miért nem jelenik meg a kép... [link]
-
BlacKSouL
addikt
Hát ezaz, hogy a progik már rá vannak kattanva, aki meg kézzel próbál ráizgulni, esetleg mást, az már ..hatja. De azért azt a q állást megmutathatnák kód nélkül is, hogy száradjon le a pipilőjük.
Bár szerintem a japcsiknak bejön a kép
-
BlacKSouL
addikt
Mi volt ma?
-
BlacKSouL
addikt
válasz Lord Zero #520 üzenetére
Akkor nem maradtam le semmiről.
Miért én oktatok jó nőket úgy, hogy legkevésbé régen vagyok a cégnél, és legkevesebbet tudom a dolgokról? És miért nem csúnya nőt kell oktatnom? Miért olyat akire csak azért nem mászok rá, mert jönnek befelé a hívások is, nem pedig azért mert a jólneveltségem tiltja hogy egy férjezett gyerekes csaknem ismeretlen jó nőre másszak rá?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Lord Zero #594 üzenetére
Ma napközben úgy 10 óra körül állítólag. 2M ? Pont.
Tegnap este óta próbáltam, egyetlen egyszer nem volt elérhető a szerver. Kb 40x próbálkoztam. Többször nem mert aludni kellett hogy aztán dolgozni kelljen. Service unavailable, please try again later.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Mocskosul hosszú a nap, még a sima melózárásig is, nem beszélve arról a kellemetlen dologról, hogy 6-ig itt kell rohasztanom magam, pedig már fáj a fülem. És csak jönnek, és ...
.. és esik a zeső. Azazhogy szakad. De csak mert most nincs esernyőm.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Janoska26 #619 üzenetére
Nem sejtettem hogy egy Jancsi-féle bálványimádat bálványává válok egyszer..
Bár ezt így szokták:
BlacKSouL BlacKSouL BlacKSouL BlacKSouL
Amúgy meg nézegesd a Robotkurva című opuszt, abban van a zidézet 3:56 környékén, és annyira kijött a moddolatlan postjaidra.. [link]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
BlacKSouL
addikt
Na mivan? Pedig még péntek sincs. Hol vannak a főmachinátorok?
-
BlacKSouL
addikt
- Másenyka!
- Szeregej!
- Másenyka!
- Szergej!
Jó reklám ez isAláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Hú de f.sz vagyok Megettem a kínai nyolckincsmártást, ég tőle a pofám, erre lenyomtam meggondolatlanul egy whiskeyt. Aszittem beszarok. Még szerencse hogy a koráljégkrém reklámból a csajt néztem közben, így elvette kicsit a figyelmemet.
Honnan lehet gyorsan, olcsón, egyszerűen héliumot szerezni? Egy pár szippantás kéne hogy röhöghessünk egymáson egyet. Van egyébként bármi káros hatása a szervezetre? Elvileg nemesgáz, tehát nem reaktív, vagymi. NG?
mod: A héliumot belélegzett személy hangja időlegesen magasabb lesz, mivel a hang a héliumban a levegőnél háromszor gyorsabban terjed, és ilyen arányban magasabbak lesznek a gégében a rezonáns frekvenciák. Bár ez jó szórakozás, a koncentrált hélium használata az oxigénhiány miatt halált is okozhat. Aha. Hát akarja a fene órákig szipkázni
-
BlacKSouL
addikt
Érzitek a pénteket? Én nem. Én dolgozom. És húzom az igát. Pedig az Icát kéne.
-
BlacKSouL
addikt
A repülős bárányt rég láttam. Járt erre mostanában?
Jah, megvan, elkapta a vihar: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Tényleg arról szól egy ilyen: [link] hogy minél többször végig tudnak dübörögni a városon? Mert 1-2szer még ok, de egész nap oda-vissza
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #1003 üzenetére
Nah, kellett variálnod itt összevisza. Én megoldom egyszerűen. Egy vinyó, egy partíció. Ha elszáll, egyszerre megy minden. Tök tiszta lappal lehet kezdeni
Ráadásul még filmeket se gyűjtök.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Éretlenek az ATV-n!!!!
Aki ismeri, az tudja, aki nem meg nézze meg!
(kurva reklámok)
-
BlacKSouL
addikt
válasz (Kolombusz) #1025 üzenetére
Az egyik tanárom az APEH-nél főfő infós, meglehetősen jól nyomja, - kb azóta foglalkozik informatikával, mióta létezik DOS, de ha jól emlékszem anno cobolban, fortranban, assemblyben, pascalban meg effélékben is programozott; - na lényeg a lényeg, azt mondta, miután kipróbálta, hogy a Vista jó lesz majd valamikor néhány SP után, de egyelőre nem éri meg váltani. Neki én elhiszem. Másnak nem feltétlenül.
-
BlacKSouL
addikt
Aki ezt [link] a zenét meg tudja szerezni, azazhogy kölcsönözni valahonnan, az ne sajnálja azt a pár másodpercet míg elküldi nekem mailben.
Kate Ceberano - 3 small words; az album: The girl can help it. Megköszönném.
-
BlacKSouL
addikt
válasz (Kolombusz) #1029 üzenetére
Majd ha kifizetik neki azt a lóvét amit a Microsoftos fejlesztőknek is, akkor szerintem gond nélkül megmondja.
-
BlacKSouL
addikt
Úgy megörültem hogy végre gép elé kerültem, de most hogy itt vagyok, semmi értelmeset nem tudok magammal kezdeni, ráadásul álmos is vagyok. Max megnézem megy-e a Hustler...
...megy, de az se érdekel.
Meghalt Darvas Iván
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #1179 üzenetére
Kicsit nehéz lenne ölbevenni, babusgatni, csak a ház maga 11kiló, így mindenestől kb 14-15kg. A Hustler már untat, reggel meg kel a fene, délutánra megyek, bőven elég ha úgy 10 felé kicseppenek az ágyból.
-
BlacKSouL
addikt
Aki munkajogi dolgokban eléggé otthon van és naprakész és tud segíteni, keressen már meg priviben!
KösziAláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Azt mondtátok közösbe, hát nesztek:
Naszóval.
Megszűnik a munkahelyem, és az eddig általunk végzett munkát most Gödöllőn fogják folytatni. Felajánlották, hogy aki esetleg akar, az ha úgy gondolja, akkor ugyanazért a fizetésért eljárhat 90 km-re dolgozni, autót esetleg adnak, de minden másról gondoskodni magunknak kéne. Vagyis összeszedni a tizen-huszon kilométerre lakó kollégákat, és úgy elindulni a minimum 1:10 -es útra. Minden nap.
Namost egyelőre a legtöbbünk visszautasította, hiszen mindenkit ide köt a családja, ingázni meg inkább Amerikában szokás. Azért jelentkeztem én is ide, mert én most itthon tudok dolgozni. A csoportos leépítés részleteiről tárgyalnak, illetve mivel kb félmilliós ügyfélkört kéne átvenni a gödöllői csapatnak, ezért még nekünk kéne betanítani őket, meg ilyesmi, de ugye a társaság nagy része máris elment táppénzre. Állítólag ezen a héten adják át a tájékoztatót, mely szerint kb egy hónapra rá majd felmondanak. Addig nyomjuk itt, aztán júliustól megszűnik. Erre kitalálták, hogy na akkor hétfőtől két hétig Gödöllőre kell járnunk, kocsival, összefuttatni a rendszereket egymással, és addig is úgy járni, mint eddig, a két hétben meg mintha vállaltuk volna. Csakhogy tuti nem lesz elég 2hét a betanulásra, és mi van ha megint két hétre, aztán megint két hétre odarángatnak minket?
A kérdés az, hogy ha nem vállaltuk a gödöllői munkát, akkor kötelezhetnek-e minket arra, hogy oda járjunk ha akarunk ha nem? A szerződésben az itteni telephely van megnevezve munkavégzés helyének, de persze azzal, hogy esetenként kötelezhetnek hogy máshol dolgozzunk. Én már most kurvára megszabadulnék a cégtől, de nincs garancia, hogy ahogy beigérték, aki átveszi most a tájékoztatót, annak átadják a felmondást júli elején. Én Gödöllőre nem akarok járni, felmondani nem akarok, bár nem veszítek vele semmit, meg amúgy is ledolgoztathatnák az egy hónapot. Most akkor mit lehet tenni?
Jövő héten már tuti mindenki elmegy táppénzre, egyedül meg akar a franc eljárni dolgozni egy másik városba míg ki nem rúgnak. Most akkor jobban teszem ha én is kiíratom magam? De állítólag addig nem adják át a tájékoztatót, míg táppénzen vagy. És addig nem adatják át a felmondást, míg a tájékoztatót meg nem kaptuk. Ha tájékoztató van, akkor sem adhatják át a felmondást, míg táppénzen van valaki. De táppénzhez mostanában nyomós indok kell. Elvileg ha átadják a felmondást, akkor nekem nem kötelezően ledolgoztatandó egy hónapos felmondási időm van, amit ha jó akkor nem dolgoztatnak le még júliusban, ha nem jó, akkor ledolgoztathatná, de úgyis kivenném a szabit. Már úgy vagyok, hogy szarnék a lóvéra is, csak szabaduljak meg innen míg meg lehet. A mai nappal egyébként megkezdődött a rendes munkaidőm, tehát ha ma mondanának fel, már életbe lépne az egy hónap.
Tehát ha nem megyek táppénzre hétfőtől, akkor nekem egymagamban el kell járni mindennap Gödöllőre melózni úgy, hogy egy embernek ugye nem adnak kocsit, az utazást nem fizetik, egyedül kéne beoktatni a másik gárdát úgy az anyaggal, hogy magam is alig három hónapja vagyok épphogy benne a témában.
Vagy elmegyek táppénzre hétfőtől.
Ötlet, észrevétel, javaslat?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz csapos2 #1398 üzenetére
Csak simán nem jövök be holnaptól? Szerintem szerződésszegésért beperelnek. Nem hiszem hogy csak úgy el lehet jönni egy munkahelyről, hogy bocs, de holnaptól nem jövök. Ha felmondok, akkor meg ledolgoztathatják az egy hónapos felmondásit, akár Gödöllőn is. És azt mondom, hogy itthon még el is dolgoznék egy hónapig, de jövő héttől egyedül lennék, meg nem is ide jön már a hívás.
-
BlacKSouL
addikt
Csak simán jelzek a munkaügyisünknek, hogy szóljon ''odafent'' a HR-esnek, hogy én szeretnék közös megegyezéssel eljönni? És akkor mik a kilátások ha elfogadják? Adnak egy dátumot, hogy mondjuk júni 15-től megszűnik a munkaviszony, és akkor addig a napig bezárólag kifizetnek, és csókolom? Ha nem fogadják el, akkor végülis ugyanott vagyok ahol most. Lehet hogy teszek egy próbát. Köszi
csapos: Mit veszíthetek? Egy pert?
Van jogász fórum? Na akkor keresgélek..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Végkielégítés nemigen jár, mert alig három hónapja dolgozom, épphogy letelt a próbaidő, tehát nem is foglalkozom a végkielégítéssel.
Ha közös megegyezés van, vagyis lehetséges, akkor úgy van, hogy adott napig dolgoznék, addig kifizetnének, plusz a 3 hónapra járó ki nem vett szabadságot(kb 3 napnyi pénz) És akkor felmondási idő nélkül megszűnik a jogviszony; én nem kérek több pénzt, ők nem dolgoztatnak tovább. Jól gondolom?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #1625 üzenetére
Lehet hogy őt pingeljük orrvérzésig a klikkertopikban?
-
BlacKSouL
addikt
Ébren lévő modik felé kérés: [link] Köszi
-
BlacKSouL
addikt
Dolgoztok-e? Emberek?
Ja igen, és többiek.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- iPhone topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux kezdőknek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest