Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Eh, hát mi busszal mentünk a sulitól, de majdnem két teljes napig mentünk míg odaértünk a családokhoz. Hajnali 3-kor indultunk, az éjjel Németország-Belgimuban ért, reggelre értünk Calais-ba, Canterbury cathedral után már csak Stonehenge volt útközben, és 5-re kellett volna megérkezni, ehelyett 9-re értünk oda egy baleset miatti elterelés okán, a családok meg ott vártak a Tecso parkolóban. Akkor még istenkirályság volt egy Tesco, emlékszem hogy örültünk a csíkos cuccoknak, itthon még nem is hallották ezt a nevet.
De a földek osztottsága mindenhol szépen kijön, mikor legelőször mentünk Spanyolhonba repcsivel, akkor ott már Sp.ország fölött nagyon szépen kirajzolódtak a kis négyzetek, igaz ott nem zöld, hanem vörös színűek, olívazöld pöttyökkel
Nagyanyám testvére kiment 57-ben Londonba, és ottragadt. Mondjuk megértem. Azóta volt párszor itthon régebben, én már csak egyre emlékszem, úgy 12 éve, de azóta nem is hallottunk róla. Pedig ha mostanában is jobb lett volna a viszonyunk, akkor faszán kijárhattam/tunk volna hozzá. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
És akkor PDA sem kell.

Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?