Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Ha valakit érdekel a színház, akkor..... [link]

üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Üdv.
Láma kérdés: Merre van a józsefvárosi piac? Lenne a hétvégén ott egy találkám, de fingom, nincs, hogy mikor, merre hol
Thx a segítséget.
föccer
nagyúr
Üdv.
Megkérem a tisztelt nagybetűs társaságot, hogy az aprókban elkövetett ámokfutásomat ne vagyék rossz néven, csak megint beindult a hangkártya bisznisz, és felturtam a nem 1000éves sb live aprókat.
Thx.
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Könnyebet kettőt. Nem én vagyok a rendszergizda a tanszéken, csak én szoktam megcsinálni a kisfőnök gépét, mert hát tudja a franc, hogy miért...
Valahol van xp lemez, csak hát egyzserübb lehúzni megint, meg kiírni, mint megkeresni ( fogysztói társadalom rulez)
DE asszem nem szívok vele tovább, majd holnap.
üdv. föccer -
föccer
nagyúr
Kellemesebb húsvétot innen a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának Építőanyagok és Mérnökgelógia tanszékéről.
A mai nap számomra a hétszált vindózók, és elállított IP címek napja lesz...

mondhatom, hogy fakk ?
szerk:
ps: még szerencs, hogy 2 mega felett tudom a szerverről húzni az XP imidzset. legalább erre nem kell válrni olyan sokat..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest