Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Eh, hát mi busszal mentünk a sulitól, de majdnem két teljes napig mentünk míg odaértünk a családokhoz. Hajnali 3-kor indultunk, az éjjel Németország-Belgimuban ért, reggelre értünk Calais-ba, Canterbury cathedral után már csak Stonehenge volt útközben, és 5-re kellett volna megérkezni, ehelyett 9-re értünk oda egy baleset miatti elterelés okán, a családok meg ott vártak a Tecso parkolóban. Akkor még istenkirályság volt egy Tesco, emlékszem hogy örültünk a csíkos cuccoknak, itthon még nem is hallották ezt a nevet.
De a földek osztottsága mindenhol szépen kijön, mikor legelőször mentünk Spanyolhonba repcsivel, akkor ott már Sp.ország fölött nagyon szépen kirajzolódtak a kis négyzetek, igaz ott nem zöld, hanem vörös színűek, olívazöld pöttyökkel
Nagyanyám testvére kiment 57-ben Londonba, és ottragadt. Mondjuk megértem. Azóta volt párszor itthon régebben, én már csak egyre emlékszem, úgy 12 éve, de azóta nem is hallottunk róla. Pedig ha mostanában is jobb lett volna a viszonyunk, akkor faszán kijárhattam/tunk volna hozzá.
Aktív témák
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Filmgyűjtés
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest