Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
még mindig gimibe járok, bár már nem sokáig
(Visszaolvasva erre rájöhettél volna, a 17-18as korosztály emlitéséből) Amúgy nálam ez úgy müködött, hogy az angolt azt szerettem általánosban, elkezdték nyomni gimiben elég keményen, annak meg is volt az eredménye, német meg nem tetszett, nem is ment, aztán kaptunk 1 tanárnőt, akinek a tanitás nem erőssége, igy abból sikhülye is maradtam
Life is beautiful 
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Visszaolvasva erre rájöhettél volna, a 17-18as korosztály emlitéséből) Amúgy nálam ez úgy müködött, hogy az angolt azt szerettem általánosban, elkezdték nyomni gimiben elég keményen, annak meg is volt az eredménye, német meg nem tetszett, nem is ment, aztán kaptunk 1 tanárnőt, akinek a tanitás nem erőssége, igy abból sikhülye is maradtam