Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajna nincs
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.
csapos: az az érzésem, hogy eleinte mindenképp inkább seggeket kéne nyalnom, ha maradni akarok
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilhasználat külföldön
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.