- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajna nincs
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.
csapos: az az érzésem, hogy eleinte mindenképp inkább seggeket kéne nyalnom, ha maradni akarok
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vírusirtó topic
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.