Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
athomi
veterán
ha félreértetted, akkor most mondom, hogy én nem azért írtam, hogy most jól megmondjam neked
mondjuk ezt, így személyes, közvetlen kapcsolat nélkül elég nehéz leszűrni, de hidd el
viszont részetekről én úgy érzem, hogy eléggé lel tettem blamálva, főként a technikustól
egyébként attól ,hogy nem veszek fel nyáron hosszú ruhát, attól még nem hinném, hogy nagyobb életveszélyben lennék, mint az aki felveszi
aki meg a bukósisakot írta nekem annak meg mondom, hogy keressen vissza egy hsz-omat és meglátja, hogy írtam, hogy életet menthet...nem baj, néha én is elsiklok egy-két lényegtelen hsz fölött aztán csak írok (velem is esett már meg bár próbálok rá figyelni)
egyébként elég sokan robiznak rövidbe nyáron, bár felétek nem tudom, hogy szoktak
én debreceni vagyok
amúgy hagyjuk a témát, mert nem hiszem, hogy vitafórumban vagyunk (nem mintha a normális hangnembe vett vitától meghátrálnék, sőt...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest