Hirdetés

Aktív témák

• Dictator^

veterán

ivaszatrol jut eszembe:
    ma egyik ismerosom (55 feletti szemelyrol van szo, neha szokott 1-1 pohar bort meginni a haverjaival, valoszinuleg ma is igy tortent. ja es poen mert sosem vezet miutan ivott meg ha 1 kortyrol is van szo).

na a lenyleg, hogy ma o jott elenk (muter es elem). mar kint altunk a parkoloba, es lattam ahogy jon az utcaba (aszfalt ut) a kocsival (1esbe jott kb 15el) befordult a parkoloba es azzal a lendulettel ahogy lealitotta a motort elaludt.
    en nem hittem el, hogy ilyen letezik. 1mp-sem telt el, es mar aludt (amugy nagyon rendes emberrol van szo, nem szidni)..
    na mind1 kicsit ramjott a nevetes, amugy epp akkor jottek muter baratnoi es elvittek minket. persze elotte muter odament es szolt a tagnak, hogy szivesen hazaviszem en a kocsit vele egyutt, persze makacsan aztmondta semmi baja. muter ekkor visszajott es beult a baratnoje kocsijaba (en ott vartam a kocsiba hogyha kell hazaviszem a tagot), es vartunk, hogy az emberunk el e tud indulni.
    hat elindult, elottunk ment, 1esbe kb 15-el, majd ki a foutra tartva a 15km/h oras sebesseget, ha a nevetestol majd kiestem a kocsibol b+ :D ilyet meg nem lattam.

Aktív témák