Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
A nyar slagere, napszemuveg es mp3 lejatszo egyben

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060627/usb_napszemuveg_fekete_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
rocket
nagyúr
Eletemben nem aztam meg igy el, nem ertettem kis esotol mit paraznak az emberek es alltak a zart helyen, erre elindultam akkor is mar szakadt, dehat ugye nem vagyok cukorbol alapon kit erdekel, 2 perc utan jott egy olyan 80-90km/h-as szelvihar, majd nem sokkal kesobb jegeso kezdett esni, ruham kb. 3 kg vizet szivot magaba, ereztem is meghiztam hirtelen

Lehet a termeszet igy valaszolt nekunk amiert vendegul lattuk az USA elnoket
-
rocket
nagyúr
Ez nem abbol all, hogy o idejon, rengeteg amerikai uzletember jon a kuldotseggel akik targyalnak, ami meg ugye pozitivumot is hozhat, ez a tipikus valamit valamiert dolog, es a hatasa utolag kimutathatatlan, most is volt ket busz a konvojban, es nem iskolasok ultek benne akik a balcsira mennek taborozni

Mondjuk az idozites nem a legjobb az biztos, eppen belpolitikai vihar van, es igy megtobb embernek az erre elkoltott penz pocsekolasnak tunhet.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
Ez nem Budapestnek szol, Becsben ugyanez volt.
Megkell erteni ezt szerintem, persze biztos bosszusak akik nem ertek haza a holland-argetine meccsre, en csak a logikat nem ertettem abban miert nem lehet atmenni az uton amikor az egesz konvoj mar 15 perce elhaladt, de szerencsere addig is megtudtam a rendortol par dolgot, elso es legfontosabb, hogy szinte az osszes Bush latogatasa idejere kivezenyelt rendor szabadnapos, es nagyon sokat videkrol hoztak ide, tehat nem fogjak addig kirabolni a fel orszagot (igy szol ugye az urban legend
) amig a rendorok a latogatas idejen biztositanak. -
rocket
nagyúr
Amirol egynel tobb ember tud az nem titok tovabb, remelem erted mire gondolok

Kicsit tulzasnak tunik ez a felhajtas, de nem akarnak semmit a veletlenre bizni,rtlklub hiradoban mutattak, anno amikor 17 eve itt volt idosebb Bush meg autogrammokat is adott az embereknek, Busht meg latni se fogja senki csak a pancelozott kocsijaban max., meg a tvben, ez is azt mutatja mennyit valtozott a vilag az 17 ev alatt.
Sot most mondtak, hogy elmarad a szokasos kezfogas az erkelyen (azt nem figyeltem milyen erkelyrol volt szo, gondolom ahol Putin-nal is kezelt par honapja a miniszterelnok) mert pestrol jo celpontott nyujtana Bush
-
rocket
nagyúr
Valakinek van otlete mi a logika abban, hogy a Bush miatt lezart uton, az egesz konvoj elhaladta utan 15 perccel se lehetett atmenni?
Kerdeztem a rendort (akik 50 meterenkent alltak, juventus radio hireiben elhangzott 10 meterenkent helyett
) azt mondja akkor lehet majd atmenni ha nekik is szolnak, akkor is majd a zebran ami 100 meterre volt, persze nem mentem el odaig 
Pont lattam Bush apot, nem volt sotetitett a kocsija uvege, mogotte levo kocsiban meg mint a filmekben nyitott ajto, es logtak felig kifele a testorok, oltony, napszemuveg.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Matek lecke az auchan-tol:
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060602/auchan_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060602/auchan_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Ez a ket kep ugyanabbol a reklam ujsagbol van
[Szerkesztve]
Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest