Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
izé
nem nyilatkozom... még két óra 
-
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Attól csak büfizek

-
QuarK
senior tag
Nah, akkor szép nyarat mindenkinek; szeptemberben ha minden igaz, re.
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
én is átaludtam volna, ha mellettem egy középkorú testes asszony nem hívja fel a figyelmét a mellette ülő középkorú kopaszodó férfinak, magas, sipító fejhangon.
amúgy szerintem azért csapkod, hogy elkergesse a trublenciákat.
jah, hogy Xpodot nyugtatod. szerintem jobban meg fog ijedni a büféskocsitól, feltéve, hogy rákérdez a csoki árára. és inkább tartson attól, hogy a végtagjai frankón elgémberednek.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
én Bohus előadásait hanyagoltam, nem az, jó fej az ember; komolyan; de olyan agyi káoszt okozott egynek a végigülése, hogy órákig nem voltam magamnál.
Tithian: Igen. Meg attól tudok frászt kapni*, hogy látszik, hogy tömve van pénzzel; a cipője kerül annyiba, mint nekem az egész garnitúrám; és kilobizza magának a kolit, mindenféle támogatást megpályáz, telibassza hamis adatokkal, vagy bejelenti magát öneltartónak, tudom is én; a lényeg, hogy 3-4szer többet kap, mint én a 3 testvéremmel megy az egyedülálló rokkant anyámmal.
*igazság szerint kibiztosított gránátot nyomnék le a torkukon
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy kiegészítettem a Te véleményed. Legnagyobb problémának látom azt is, hogy iszonytató módon felhígult a felsőoktatás, minden barom egyetemistának jön, aztán a szart is kipuskázza magából, és így szóródnak a normálisabb emberek; a tanárok meg válnak faszfejjé.
szerk: Sőt, nem is kiegészítettem, csak az egyik következményét vázoltam fel a problémának.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nagyjából meg tudlak érteni; és többnyire egyet is tudok érteni. Ebben a félévben is három tárgyat tanulással oldottam meg, négyesre; opkuton (fasz Bartalosnál) elővettem a puskát, rögtön le is buktam.
De nem is ez a lényeg, de sokszor szart se ér a tanulás és a sok magolás. Olyan tanárokra gondolok, aki mondjuk megjegyezte a pofád tavaly, mikor meghúzott; aztán mikor ismételten meglát, akkor egy egyébként tökéletes dolgozatra azt mondja, nem is tudom, tudsz te ennél jobbat is, most egyes kapsz, gyere jövő héten is a vizsgára. Vagy csak ránézésre javít, és semmit se ír bele. Ismerősöm is bemegy, hogy miért húzta meg, mikor érzése szerint nagyon jól sikerült, erre a tanár: tudja még mit írt? Válaszol, persze. Erre: nos, én semmit se írtam pluszba oda, innentől fogva a kérése értelmét vesztette, viszontlátásra. Vagy aki lassan az utolsó vizsgalehetőségeknek megy neki egy olyan tárgyból, ami nehezen megy neki (mindezek mellett kitűnően érti a dolgát, és másokból bravúros módon szerzi az ötösöket) 1 ponton elcsúszik, bemegy, hátha van mód hogy kicsit más szemmel pontozzák, erre a professzor beleköt egy kötőszóba, és azt mondja: most már 3 pont a különbség, helló... Ott mégis mi a megoldás? Nem feltétlen a puska, tudom; de vannak szituációk, amikor egy egyébként tehetséges, és szorgalmas diák a hagyományos módokkal halálra van ítélve -- és akkor mehet szart lapátolni. -
-
QuarK
senior tag
mert megérdemled
(ehh, baffameg, most mondják; szépen beslattyogok majd a héten Bartalos bácsihoz, nézhetem azt a kopasz seggfejét; és bevarrhatja naaaaagy elégedettséggel az egyest)
Kokkantas: Kolis vagy; és ott van pont/kredithatár; vagy/és kell-e fizetned, ha nem érdel a minimum kreditet?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Nah, megb@sztak opkutból is; egy jónak indult vizsgaidőszak jó sz@r véget ért. 15 kredit megvan, 2-es feletti átlag is, na de akkor is.
Valahogy ki kell találnom, hogy értsem meg a matekot. -
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem, itt vagyok én is

tiv61us: ''hat 20 percet setaljon a turo'' Megtette
(gy.k.: kvark németül annyit tesz, túró)... Amúgy meg bwahh, miféle puhány lusta potrohos ámérikái burzsoá tetszik lenni
Én megjártam, és most van fincsi ice tea-m; és eszem a fincsi, meleg zsömlét. 
-
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jah, ismerős, de címet ne várj
neduddki: gonoooosz
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Csodálom hogy nem említette a goulash-t... De javára legyen írva, legalább nem hiszi, hogy afrikai ország vagyunk (or, at least I hope so
)
Hát, na igen... Itt nem történhetnek ilyesmik; bár egyszer összefutottam Kuncze Gáborral Békécsabán kolbászolva, jól megnéztük egymást, ő se egy kicsi termet, az hétszentség. -
QuarK
senior tag
sorry, hogy ide is bepofátlankodok vele: Winamp probléma: [link]
-
QuarK
senior tag
Még 1 hét és megyek sok tepertőt előnyben részesítő; fűrészporos muksa közé. Szeptemberig pull the plug; se lát se hall Dömötör módjára tolom majd. Minden porcikám kívánja, de valahol még tisztító kúraként is elmegy, kicsit f*szomkivan már, jó lesz elvonultan.
Amúgy is imádom a frissen vágott fenyő illatát. A Stihl fűrészt kezelni meg egyenesen élvezet. A gyalugépmonstrumról ne is beszéljünk.
Btw, vajon akut totál kiábrándultság esetén (időnként rátörő optimzmus hullámmal, és halálos, mármár szotikus belenyugvással) mi a teendő? Vagy nincs? Mindegy? Whatever. Hmmm.
ngabor2: Ezek szerint a bejelentkező képernyő is bug. És jobb rendszereken még kikapcsolni se lehet. Szarfosoprendszerek.
VladimirR: Ez behatóbb vizsgálódás után deríthető ki; de szerintem a bug fogalma nem terjeszthető ki Rád. [off]Értsd: sokkal durvább vagy egy bugnál, továbbá én sem hinném, hogy képes lennél negállni csupán az arcaba ugrasnal.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor ez mégsem a kukikról szól.
Imho ha tudod a címét, akkor újra előkaparhatod az internet sötét bugyraiból. -
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt csak bejelentkezve lehet megnézni; neked nincs olyan kukid, mint BlacKSouL-nak.
-
QuarK
senior tag
Bizony
Amúgy meg elég leszednie és megosztania valamilyen linux disztribet; vagy valami edu-s DVD kiadványt, átváltani cirill betűkészletre, és úgy átnevezni; majd bejelentkezni [RU]Esmein néven.
Ez most csak azért merült fel bennem, mert szobatársam meg orosz hub-okra ment fel; pár film csücsül a sharelistben, mindegyik végén szigorúan ott a hundub szócska
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Jah, az lehet. Csak fura, hogy most a rozzant van rákötve a netre direkte; az új pedig arra van használva, hogy cross kábellel megosszam szobatársamnak a netet; arra a feladatra kíválóan működik. És most mindkettőnknek megfelelő sebességgel jön a cucc.
----
más: ügyes voltam ma is (gy.k.: balfasz); elkezdtem rohanni vizsgára; csak aztán a villmegállóban jutott eszembe, hogy nem tudom a termet, visszarohantam, gyors be a gépterembe; megnéztem a helyszínt, és aztán akadt meg a szemem, hogy a monitoron 06.14. virít, az telefonomon meg 06.13. Blááh -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
ez beteg

off: adott két hálókártya. Az egyik egy vadiúj, friss darab. A másik egy rozzant, vén kari. Az egyikkel legtöbbször 1.1MB/sec letöltési sebességet tudok elérni. A másikkal olyan 200k körülit. Ugyanaz a chipset. Mindkettő 100mbites üzemmódban.
A rozzant a gyors.
wtf? -
QuarK
senior tag
Security violation-ra hivatkozik az Operában az Error console. Szerintem nálam lesz a hiba.
-
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most hogy említed, 10mp után tényleg eltűnik, ámde semmilyen kattintásra nem reagál.
-
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Flash települve van?

-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
- Lehet ketto kivansagod!
- Akarok egy feneketlen soroskorsot!
- Am legyen.
- Ez marhajo; meg egy ilyet!
tiv bacsi: Igen, akkor jol remlett a dolog; csak nehany filmben ugy forditjak, hogy a jezuska... bar lehet, hogy akkor egynehany helyen o jon; vagy pure telapo mindenhol?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Muhahah
A kolibol egy srac most dobott meg 24 darab CD-vel... Minde Depeche Mode, David Gilmour, Pink Floyd, Roger Waters... Szobatarsam siman azt mondta ram, hogy kreten
Latom, ismet a telapo es a sirTiv vannak a gaton legeny gyanant -
QuarK
senior tag
Nem tudom, hogy meg aktualis-e; de ha bejön az ablak, jobb kattintas, forras megtekintese. Ott aztan keress ra .vmw szocskara; es be fog jonni a video cime, pl.:
http://www.tv2video.hu/asxgen/video/frei/frei_0515_2_low.wmv
Ezt probald megnyitni; de csak egy wvx-et fog felajanlani; amit siman megnyitsz a Windows Media Player-el; es ugy mar menni fog. -
QuarK
senior tag
No kik bagolykodnak újfent?

-
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Így már értem a kavarodást.
Azt nem tudom, hogy egyeztette össze a Mobilt, meg a Máté Pétert, de anyu eléggé csapongó ilyen téren; meg még nagyon szerette a Pink Floyd-ot is (bár azt inkább fater nyomán; és akkor meg már én is megvoltam)
Ezeket nem igen ismerem, amiket mondasz; leginkább azok a zenék ugranak be (ugye a Pink Floyd, vagy Mike Oldfield, Scorpions, Peter Gabriel), amikor már megvoltam születve, és még icipici voltam. Állandóan ment a zene. Nekem meg belémvésődött. Aztán ha meghallok egy ismerős hangot, rögtön beindulok, és nem nyugszom, míg meg nem lelem
Edda kimaradt, nem szeresse senki a családból.
LGT viszont nagyon ott van, huhh, mennyi régi kazetta van meg tőlük, meg bakelit... Otthon még mindig figyel egy régi bakelitlejátszó... Jó kis szerszám, szebbet szól mint egy mai műanyag hifi.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Nem magyar, ez valami angol lesz, én Dire Straits-re gyanakszom. És jóhogy érces, mert valami house remix; az eredeti ennél tisztább és szebb... Amúgy 80-as évek végére sorolnám valahova.
Anyu Mobilios volt; és .... jujj, most nagyon szégyellem magam, de egy férfi énekest is nagyon imádott, odáig volt érte... Asszem valamilyen Tamás... huhh...
szerk.: méghogy Tamás, Máté Péter
meg persze LGT.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Épp ez az, hogy ami igazán emlékeztet, az csak gitár szóló... A ''dalszöveg'' meg nem tudom, hogy az eredeti van-e ebben a mixben; főleg azért, mert ez a szöveg:
i was on
i was on
i was on emtívííííííííííí
szerk: levél elküldve
Kidus: Ismét álmatlanság?
Engem is ''leüthetne valaki'', nappal dögrováson vagyok állandóan, éjjel meg nem tudnék aludni.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
ha yousendit-re teszem fel, onnan fogja?
Anyum meg nem hinném hogy ismerted; nagyon vidéken van az a Békés, csöves volt egyébként
Bár, egyszer stoppal felment Pestre, meg a Balatonra, akkor 4 hétig kimaradt otthonról.
[Szerkesztve]
szerk: yousendit-es link: [link]
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Belefutottam valahol egy kis kommentbe, mellékelve ez a kép; a kommentet magát nem idézném, elég idétlen, de a képet azért megosztom: [link]
Nem kommentelném
-
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oh, sorry; nem fordul elő többet... (De azért mondd, hogy nagyon idegesítettek, legalább ebben legyen kis örömöm
) -
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
már nem először írom naggyal?

Xpod: Nem hun, hanem magyar Ezzel valami low-end kategóriás napszámos munkatársam jött, mikor valaki ékes magyarsággal tette fel a ''hol?'' kérdést neki... brrr... -
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
oops
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Huhh, nyomtattak egyszer ilyen jegyzetet beszakadt idegenlégiósok; szép lehet...

Winner_Hun: Láttam én is ezt
Be akartam írni, hogy valszeg FAT32-es a partíció, és tolja át NTFS-re, de nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg egy szupernagyi szabadult közénk, vagy valami kivételes humorú balfasz. -
QuarK
senior tag
JustMusic.FM-en a számok után mit jelent az az -s-?
Xpod: Nem tudom, pedig lehetne valami; dögrováson vagyok, az agyamat hazavágta a mai opkut adag. -
QuarK
senior tag
Ad egy: minél régebben volt 30 fok, annál jobb. Unom a dögmeleget, és a büdöset a villamosokon. 25 fok fölé ne menjen, de még jobb a 20 fok. Ennyi. Lehet megkövezni... (most eszembe jutott egy jelenet: senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot! Világos? Még ha - és ezt jól jegyezzétek meg - még ha azt is mondja, hogy jehova!)
Ad kettő: minek totyikcím? kezd unalmas lenni. (Ezért is lehet megkövezni)
Solad: no fuckin' title
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
Segítettem valakinek újraéleszteni az XP-jét. Nem indult el neki. Azért, mert úgy gondolta, saját kezébe veszi a dolgokat, és kiírtja gépéről a popupokat. Arra a következtetésre jutott, hogy a system32 könyvtár dll-jei lehetnek a ludasak. ins *.*, shiftdel...

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem nyilatkozom... 

Én megjártam, és most van fincsi ice tea-m; és eszem a fincsi, meleg zsömlét.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)