Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Tippek a sikeres vizsgákhoz:
Lehetőleg egy hetet tölts el tanulással; de úgy, hogy legalább tízpercenként félbeszakít valaki; 3-4 óránként pedig durcis dühkitöréssel vágjad a fiókba az anyagot, és feszültséglevezetésképp csinálj valamit. Vizsga előtt egy nappal kelj korán azzal, hogy tanulsz (még jobb, ha amiatt kell hajnalban kelned, mert aznap is vizsga lesz, amire hasonlóan készültél, mint itt ecsetelvén); amiből aztán persze semmi se lesz, csak általános punnyadás és semmittevés; aztán éjszakába nyúlóan ismételd ezt, míg azt nem veszed észre, hogy lassan felkel a nap. Akkor 2-3 órára feküdj le ''aludni'', majd csorgó nyállal csapd le az ébresztőt, mikor kelsz. Most már mehetsz a vizsgára. Igaz, hogy úgy fogsz kinézni, mint a mosott szar; de túl fáradt leszel ahhoz, hogy bármiféle izgalom legyen úrrá rajtad, vagy a jövőd miatt aggódj, esetleg feltételezd, hogy ennek a vizsgának súlya is lehet. Ehelyett a főbb gondolataid le fognak ragadni ott, hogy mikor-lesz-már-vége-aludni-akarok-b*sszameg; de ez is csak a fizikai szinten. Így a maradék agykapacitásod, ami nagyjából megfelelő sebességgel működik a kávénak köszönhetően, arra tud koncentrálni, amit tudsz. A motorikus mozgással kapcsolatban lehetnek fennakadások. Végeredményképp, könnyed flegmasággal leírsz / elmondasz mindent, majd távozol, és örülnél a jó jegynek, ha nem ragadna már le csipás szemed. -
QuarK
senior tag
válasz VladimirR #426 üzenetére
Anyukam also hangon otvenet szokott produkalni, ez tiz palacsinta fejenkent, sot tobb; mert mire elkeszul, addigra mar nem igen van gyomra, hogy egyen is belole (palacsintakat fog latni masnap reggelig lelki szemei elott)... amikor eme tettet elkoveti, egyhuzamra befaljuk mindannyian az osszeset, aztan elgurulunk az agyig, es agonizalva elvezzuk.
-
QuarK
senior tag
Segítettem valakinek újraéleszteni az XP-jét. Nem indult el neki. Azért, mert úgy gondolta, saját kezébe veszi a dolgokat, és kiírtja gépéről a popupokat. Arra a következtetésre jutott, hogy a system32 könyvtár dll-jei lehetnek a ludasak. ins *.*, shiftdel...
-
-
QuarK
senior tag
Ad egy: minél régebben volt 30 fok, annál jobb. Unom a dögmeleget, és a büdöset a villamosokon. 25 fok fölé ne menjen, de még jobb a 20 fok. Ennyi. Lehet megkövezni... (most eszembe jutott egy jelenet: senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot! Világos? Még ha - és ezt jól jegyezzétek meg - még ha azt is mondja, hogy jehova!)
Ad kettő: minek totyikcím? kezd unalmas lenni. (Ezért is lehet megkövezni)
Solad: no fuckin' title
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
JustMusic.FM-en a számok után mit jelent az az -s-?
Xpod: Nem tudom, pedig lehetne valami; dögrováson vagyok, az agyamat hazavágta a mai opkut adag. -
QuarK
senior tag
Huhh, nyomtattak egyszer ilyen jegyzetet beszakadt idegenlégiósok; szép lehet...
Winner_Hun: Láttam én is ezt Be akartam írni, hogy valszeg FAT32-es a partíció, és tolja át NTFS-re, de nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg egy szupernagyi szabadult közénk, vagy valami kivételes humorú balfasz. -
QuarK
senior tag
válasz Winner_hun #719 üzenetére
oops
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz Winner_hun #719 üzenetére
már nem először írom naggyal?
Xpod: Nem hun, hanem magyar Ezzel valami low-end kategóriás napszámos munkatársam jött, mikor valaki ékes magyarsággal tette fel a ''hol?'' kérdést neki... brrr... -
QuarK
senior tag
válasz Winner_hun #726 üzenetére
Oh, sorry; nem fordul elő többet... (De azért mondd, hogy nagyon idegesítettek, legalább ebben legyen kis örömöm )
-
QuarK
senior tag
Belefutottam valahol egy kis kommentbe, mellékelve ez a kép; a kommentet magát nem idézném, elég idétlen, de a képet azért megosztom: [link]
Nem kommentelném -
QuarK
senior tag
válasz tiv61us #1058 üzenetére
ha yousendit-re teszem fel, onnan fogja?
Anyum meg nem hinném hogy ismerted; nagyon vidéken van az a Békés, csöves volt egyébként Bár, egyszer stoppal felment Pestre, meg a Balatonra, akkor 4 hétig kimaradt otthonról.
[Szerkesztve]
szerk: yousendit-es link: [link]
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz tiv61us #1062 üzenetére
Épp ez az, hogy ami igazán emlékeztet, az csak gitár szóló... A ''dalszöveg'' meg nem tudom, hogy az eredeti van-e ebben a mixben; főleg azért, mert ez a szöveg:
i was on
i was on
i was on emtívííííííííííí
szerk: levél elküldve
Kidus: Ismét álmatlanság? Engem is ''leüthetne valaki'', nappal dögrováson vagyok állandóan, éjjel meg nem tudnék aludni.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz tiv61us #1068 üzenetére
Nem magyar, ez valami angol lesz, én Dire Straits-re gyanakszom. És jóhogy érces, mert valami house remix; az eredeti ennél tisztább és szebb... Amúgy 80-as évek végére sorolnám valahova.
Anyu Mobilios volt; és .... jujj, most nagyon szégyellem magam, de egy férfi énekest is nagyon imádott, odáig volt érte... Asszem valamilyen Tamás... huhh...
szerk.: méghogy Tamás, Máté Péter
meg persze LGT.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz tiv61us #1075 üzenetére
Így már értem a kavarodást.
Azt nem tudom, hogy egyeztette össze a Mobilt, meg a Máté Pétert, de anyu eléggé csapongó ilyen téren; meg még nagyon szerette a Pink Floyd-ot is (bár azt inkább fater nyomán; és akkor meg már én is megvoltam)
Ezeket nem igen ismerem, amiket mondasz; leginkább azok a zenék ugranak be (ugye a Pink Floyd, vagy Mike Oldfield, Scorpions, Peter Gabriel), amikor már megvoltam születve, és még icipici voltam. Állandóan ment a zene. Nekem meg belémvésődött. Aztán ha meghallok egy ismerős hangot, rögtön beindulok, és nem nyugszom, míg meg nem lelem
Edda kimaradt, nem szeresse senki a családból.
LGT viszont nagyon ott van, huhh, mennyi régi kazetta van meg tőlük, meg bakelit... Otthon még mindig figyel egy régi bakelitlejátszó... Jó kis szerszám, szebbet szól mint egy mai műanyag hifi.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
No kik bagolykodnak újfent?
-
QuarK
senior tag
Nem tudom, hogy meg aktualis-e; de ha bejön az ablak, jobb kattintas, forras megtekintese. Ott aztan keress ra .vmw szocskara; es be fog jonni a video cime, pl.:
http://www.tv2video.hu/asxgen/video/frei/frei_0515_2_low.wmv
Ezt probald megnyitni; de csak egy wvx-et fog felajanlani; amit siman megnyitsz a Windows Media Player-el; es ugy mar menni fog. -
QuarK
senior tag
Muhahah
A kolibol egy srac most dobott meg 24 darab CD-vel... Minde Depeche Mode, David Gilmour, Pink Floyd, Roger Waters... Szobatarsam siman azt mondta ram, hogy kreten
Latom, ismet a telapo es a sirTiv vannak a gaton legeny gyanant
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest