- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ma ... beszélek összevissza ... szóval tegnap megtörtént amiről azt hittem hogy idén nem fog. Szinte egész nap sütött a nap, és szabad levegőn leizzadtam. Nem hittem volna. Sőt, továbbmegyek, fokoztam az élményszintet: megkapattam magam a nappal. Most kellemesen bizsereg a vállam, remélem nem a kisrákok készülődnek kifelé
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni
[link] [link]
Szegediekhez kérdés: a Hóbi és a Lesz Degesz megvannak még? Nem sokszor voltam Szegeden, akkor is főleg a barátok, gólyabálok(és a fiatal p....k) miatt, de a vacsorákat általában e két helyen költöttük el, s nagyon szívemhez nőttek.
'ccakát mára. Ehh, tegnapra..
PS.: Tiv61: tudom, ott a bogarak is sokkal nagyobbak
Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni