Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
escie
őstag
asszem a xerox az eladta valamelyiknek, talán az Apple-nak...
akkoriban ez a cég nem foglalkozott ezekkel, csak hobbiból kifejlesztették az ablakozó rendszer, de igazán nem láttak benne a jövőt...
--
az, hogy tartod magad sziklaszilárdan, igazán tisztelendő hozzáállás, rokonlelkek vagyunk.
annak idején, egy huszárvágással kidobtam az xp-t, pedig még nem voltam teljesen leszakadva róla. persze más kérdés, ha munka miatt kell az a win, valami app miatt.
van egy olyan elméletem, hogy ha elég ideig, elég ember a széllel szemben pisál, egy idő után a szél arra fog fújni. de nem is az ms leváltása a célja a linuxnak, szerintem. igazából egy újabb alternatíva, hogy dönthess, neked mi kell. lényeg, hogy a monokultúrát elkerüljük, mert az sok jóra nem vezet.
néhány év alatt szerintem eljutott már oda a linux és a win, hogy eléggé átjárhatóak, legalábbis júzer szemszögből, és főleg ott, ahol az ms hajlandó betartani a szabványokat.
szép példa az unreal tournament esete. jár hozzá mac, lin, win telepítő, és teljességgel természetes náluk, hogy ez így van.
--
amúgy meg nem olyan vészes szerintem feltenni egy deb-et, főleg, ha az ember be van regelve a prohardverre.
például egy kereskedelmi disztrót(pölö suse) szerintem ugyanolyan nehéz/könnyű feltenni, mint egy xp-t, manapság. de a suse telepítője szebb.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
annak idején, egy huszárvágással kidobtam az xp-t, pedig még nem voltam teljesen leszakadva róla. persze más kérdés, ha munka miatt kell az a win, valami app miatt.