Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Polacheck
üzenetére
megyek újra multizni, értékesítési osztályvezetőnek
igen jó kondíciókkal, és ha bejön az új rendszer és jól teljesítek az embereimmel, akkor minden út nyitva előttem
a legviccesebb az, hogy kb két hét alatt lement minden. felhívtak egy nagy fejvadász cégtől (valamikor korábban valahogy bekerült a cv-m hozzájuk), hogy elküldenék az önéletrajzom a cégnek (600 másikkal együtt), mondtam ok, két nappal később visszahívtak, hogy menjek interjúra, következő héten elmentem, egy külső tanácsadó, marketinges és hr-es főnökökkel nagy interjú pénteken. szerdáig ígérték a visszahívást, ma hívtak. derült égből villámcsapás kb ahogy jött az egész, de azt hiszem véletlenek nincsenek, amit most dolgozom az kezd bekampózni, szvsz csak idő kérdése hogy utcára raknak...
itt még agyalok, hogy hogy adjam be hogy felállok, biztos nem veszik jó néven és morogni fognak, de döntöttem, az én életemről van szó, fekete melóra nem lehet alapozni..
ne tudd meg mennyivel nyugodtabb vagyok most..
jövő héten már indul a 2 hónapos tanulás, egy hónap áruház és igazgatóság, utána pedig az egyik legnevesebb sales tanácsadó, oktató mukinál szintén egy hónap könyvbújás és tanulás. furcsa lesz megint az iskola padot nyomni, de egyáltalán nem bánom, nagyon komoly dolgokat fogok újra tanulni!
és amire különösen büszke vagyok, hogy semmi ismerős, semmi protekció semmim nem volt, az utcáról vadidegenként kerültem be! és ez adjon mindenkinek erőt, hogy igenis meglehet csinálni még mindig ebben a világban és a tudást és a személyiséget még igenis értékelik! szóval hajrá mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Amazon Kindle
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest