Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Polacheck
üzenetére
megyek újra multizni, értékesítési osztályvezetőnek
igen jó kondíciókkal, és ha bejön az új rendszer és jól teljesítek az embereimmel, akkor minden út nyitva előttem
a legviccesebb az, hogy kb két hét alatt lement minden. felhívtak egy nagy fejvadász cégtől (valamikor korábban valahogy bekerült a cv-m hozzájuk), hogy elküldenék az önéletrajzom a cégnek (600 másikkal együtt), mondtam ok, két nappal később visszahívtak, hogy menjek interjúra, következő héten elmentem, egy külső tanácsadó, marketinges és hr-es főnökökkel nagy interjú pénteken. szerdáig ígérték a visszahívást, ma hívtak. derült égből villámcsapás kb ahogy jött az egész, de azt hiszem véletlenek nincsenek, amit most dolgozom az kezd bekampózni, szvsz csak idő kérdése hogy utcára raknak...
itt még agyalok, hogy hogy adjam be hogy felállok, biztos nem veszik jó néven és morogni fognak, de döntöttem, az én életemről van szó, fekete melóra nem lehet alapozni..
ne tudd meg mennyivel nyugodtabb vagyok most..
jövő héten már indul a 2 hónapos tanulás, egy hónap áruház és igazgatóság, utána pedig az egyik legnevesebb sales tanácsadó, oktató mukinál szintén egy hónap könyvbújás és tanulás. furcsa lesz megint az iskola padot nyomni, de egyáltalán nem bánom, nagyon komoly dolgokat fogok újra tanulni!
és amire különösen büszke vagyok, hogy semmi ismerős, semmi protekció semmim nem volt, az utcáról vadidegenként kerültem be! és ez adjon mindenkinek erőt, hogy igenis meglehet csinálni még mindig ebben a világban és a tudást és a személyiséget még igenis értékelik! szóval hajrá mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Esik a hóóó!!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest