- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nem akarom folytatni ezeket a dolgokat, de szerintem sokan közülünk átéltek elég kemény dolgokat, mégsem hozzák fel. Én is tudnék olyanokat mesélni, hogy szád tátva maradna órákig (nem vicc, majd jön tiv83us, aki megerősíthet benne) mégsem teszem. Mert ha ezt tenném, az csak felesleges vitákra adna okot, vagy olyan mártirkodás jellege lenne. (amilyen nem vagyok, van volt egy életem ami az enyém. Aki nem volt ott nem tudhatja mi volt velem. Ha kíváncsi rá akkor személyesen mesélek, de a történeteket nem adom írásba, mert feleslegesnek érzem, hogy rólam szóljon valami. Magyarán rájöttem, hogy jobb úgy egy közösségbe tartozni, hogy mindenki egyenlő, mintsem egyedül kívül a közösségből, kirekesztettként)
Aktív témák
- Autóhifi
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest