Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nem akarom folytatni ezeket a dolgokat, de szerintem sokan közülünk átéltek elég kemény dolgokat, mégsem hozzák fel. Én is tudnék olyanokat mesélni, hogy szád tátva maradna órákig (nem vicc, majd jön tiv83us, aki megerősíthet benne) mégsem teszem. Mert ha ezt tenném, az csak felesleges vitákra adna okot, vagy olyan mártirkodás jellege lenne. (amilyen nem vagyok, van volt egy életem ami az enyém. Aki nem volt ott nem tudhatja mi volt velem. Ha kíváncsi rá akkor személyesen mesélek, de a történeteket nem adom írásba, mert feleslegesnek érzem, hogy rólam szóljon valami. Magyarán rájöttem, hogy jobb úgy egy közösségbe tartozni, hogy mindenki egyenlő, mintsem egyedül kívül a közösségből, kirekesztettként)
Aktív témák
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- I7-4790K processzor Posta ok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest