Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt! Rég jártam erre. Meg egyáltalán a PH! fele. Sok a meló.
Na mindegy, azt mondják erre nem szabad panaszkodni. Én sem teszem hát. Panaszkodom inkább az időjárásra. Fura egy időjárás volt tegnap. Reggel szakadt az eső Délben is. Délután majd meg lehetett sülni. Este megint hideg. Hétfőn este 6kor 30fok. Tegnap ugyanakkor 12fok. Remélem ma már normálisabb lesz. Bár nem úgy indul. Meleg van de fúj a szél.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy, azt mondják erre nem szabad panaszkodni. Én sem teszem hát. Panaszkodom inkább az időjárásra. Fura egy időjárás volt tegnap. Reggel szakadt az eső Délben is. Délután majd meg lehetett sülni. Este megint hideg. Hétfőn este 6kor 30fok. Tegnap ugyanakkor 12fok. Remélem ma már normálisabb lesz. Bár nem úgy indul. Meleg van de fúj a szél.