Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!!
Asszonypajti nemsokar elutazik egy kis idore és megkért hogy regisztraljak neki valami tarhelyet ahova majd a képeit tudja tölteni.
követelmények:
-Nagy térhely
-Képek mérete ne legyen korlatozva vagy ha igen akkor 2mb-körüli képeket meg engedje.
-Webes feluleten keresztül lehessen rá feltölteni, ne csak ftp-rol, hanem valami olyan felulet amit asszonyka, barhonnet tud hasznalni nem kell hozza semmi extra progi ,csak egy explorer.
-Külföldrol is el lehessen érni.
-Ha lehet ne legyen korlatozva a feltöltési sebesség.
-És automatikusan csinalja meg a fotoalbumot a feltötltött képekből.
Most egyellore mas nem jut eszembe.
elöre is köszike -
Batman
őstag
Hali!
Egyszerüen elvesztem a microsoft honlapján és már nagyon felhuztam magam, nem tud adni nekem valaki egy linket ahonnet le lehet tolteni az sp2-telepítojet.
elore is koszike. -
Batman
őstag
hali!
a tinalatok is probalkozik a google?lekertem hogy ki probalnak es kik csatlakoznak a gépemhez és taltam két olyan ip-t amirol nem tudtam ,hogy mi.Rákerestem és kiderult hogy mindketto a google-nak van bejegyezve.
a linux nem engedi be de folyamatosan probal csatlakozni.Miért csinalja ezt?Nálatok is vagy csak nalam?
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
most nezem mar 651 napos vagyok.....
azota ugyan az az aláírásom , már ideje lenne rajta valamit változtatni, mondjon valamelyikotok egy nagy hülyeséget![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Batman
őstag
Indítani kéne egy játékot amin az a FŐDÍJ , hogy a nyertes megnyithatja a következő OFF TOPICOT.

-
Batman
őstag
Be kellene gépelnem egy csomot oldalt, de nincs hozzá kedvem.Nincs szkennerem , de arra gondoltam, ha digitalis géppel negy felbontassal lefényképeznem a lapokat ,akkor az azon levő nyomtatott szoveget fel lehet ismertetni valamivel?
Csinalt mar valaki valmi hasonlot? -
Batman
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
megnyugodtam, hogy nem csak en vagyok ilyen tudatlan

-
Batman
őstag
Mos tuti lefognak ugatni egypárna,hogy ezt nem tudom de akkor is megkérdem mert nem tudom,és em talatam meg neten(csak magyar oldalakon kerestem):
Miért pingvin a linux logoja?
Azért mert a pingvin nem egy fagyos állat vagy miért?
-
Batman
őstag
minden nap félve hagyom itt a Ph!, hogy vajon am mirol maradok le......
most is vegig kellet olvasni 200 hozzászólást mire valaki leírta mi tortnént.... -
Batman
őstag
Kérdek egy nagyon butat:
Nem lehet azt valahogy megcsinalni, hogy ha rakattintok egy topicra, akkor az utolso hozzászólásokat nyissa meg? -
Batman
őstag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
de most őszinten, mi a francnak kell neked 16mbit-es net....?
Mire nem eleg max 1-2 mbit? -
Batman
őstag
pffff....
koliban fekszem az agyamon , epp logok az egyetemrol, erre benyit egy nő (nem kell roszra gondolni), körbenéz, ránézek ,erre azt mondja ''ÁNTSZ'', nézek rá bambán , megfordul és kimegy.......
hat ez nagyon lol ..., ha a mi szobank alapjan itelik meg a kolit , akkor szerintem holnap reggeltol be lesz zarva
-
Batman
őstag
-
-
Batman
őstag
Megalol!!
Bővebben: link
A folyamatos e-mailezés és sms-írás akár 10 ponttal is csökkentheti az IQ-t. Erre a megállapításra jutott a londoni egyetem egy kutatója.
2005.04.23 10:23 Bloomberg
A Glenn Wilson által ''információs túlterhelés''-nek nevezett jelenség által okozott szellemi leépülés időleges ugyan, ám bizonyos esetekben súlyosabb, mint amilyet egy marijuanás cigaretta elszívása idéz elő.
Az infomania hosszú távon a lakosság intelligenciaszintjére is súlyos hatással lehet, ráadásként évente millió fontban mérhető a cégeknek okozott kár - idézi a Scotsman címú lap a pszichológust, aki ezer felnőttön végzett vizsgálat alapján vonta le következtetéseit.
Ezutan most minden olyan ember pereli a cégét ,ahol szamitogeppel kell emaileket irnia, hogy sulyos testi sertest kovettek el ellene
a jelszo:
''A szívás jobb mint az írás''
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
pontosan , a google-n talatam par dolgot rola, csinalj sajtos-bundaskenyeret:
A tojást sóval és - tojásonként egy evőkanál - tejjel keverd habosra. Az ujjnyi vastag (nem túl friss) kenyér- vagy zsemleszeleteket forgasd bele a tojásba, majd dobd bele - mintegy 1,5-2 ujjnyi - forró olajba. Ha az egyik oldala már megsült, - miután a kenyeret megfordítottad - szórj arra reszelt sajtot és a szeleteket így süsd készre..
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)