- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Gyertek a 11. BRSZK-ra! Lesz DFI UV alatt, és mart szilícium tapi!
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Ilyet mi is csináltunk, de ecet helyett sima vizet használtunk, ha jól emléxem.
-
TéKrys
senior tag
Szivesen megvitatnam Veled ezt a temat, csak mar tul keso /koran/ van, es mar alig latok ki a fejembol. Csak annyit szeretnek irni eloljaroban, hogy
1. ilyet senki nem csinal, semelyik allam kormanya. /Lehet az Kuba, Eszak-Korea, Oroszorszag...stb./
2.Az felhozott ervek nagyon gyengek /pl. miert csak 1/4-ig volt tele a gep...latszik hogy eleteben nem jart meg osszel Amerikaban aki ezt irta. En havonta legalabb egyszer repulok es volt mar ugy, hogy szezonon kivul (azaz szeptember-marcius)kb 10-en ultunk egy 180 ferohelyes gepen, szoval ilyen ervekkel nem lehet alatamasztani semmit, de ez csak egy pelda volt a sok kozul.
3.Ebbol az irasbol siman arad az elfogultsag.
Mindegy regen olvastam mar ezt a fikciot es tenyleg almos vagyok, de valamikor szivesen megvitatom barkivel ezt a temat. Mindezektol fuggetlenul nem vagyok en sem a ''mindentudo'', es nem elkepzelhetetlen, hogy a kormany keze is benne volt de ezt nem tartom valoszinunek.
[Szerkesztve]Bár még nem olvastam az írás (VALAKI KÜLDJE MÁR EL!!), hasonlót említenek Pearl Harborral kapcsolatban is. Kellett egy ok amiért Amerika beléphet a háborúba és megtámadhatja Japánt.
-
TéKrys
senior tag
Valaki nekem is küldje már el erdeya írását. Mármint nem az ö írta csak ő küdte szét..ááh értitek ti. Unatkozom. Olvasni akarok.
-
TéKrys
senior tag
Hát ez kész: Bővebben: link
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Fantasztikusan csodaszép kedd reggelt mindenkinek!!!
Hihetetlen dolgok tudnak történi egy péntek 13-án.
Akkor mesélek jó?
1. Nagy nyüglődések árán végre vettem egy billentyűzetet. Azt a piros deluxot. Naggyon klafa. Kellemes az érzékenysége, nagyon csendes és még szép is. Az utolsó pirosat hoztam el, már csak szürke volt. Az se rossz, de ez szebb.
2. Felhívtak sör ügyben. Ugyan elég sokára ér ide, de hozzák. Azt mondta a csaj, hogy junius végétől küldik futárral. Júli végéig ér ide.
3. Pénteken este fél hétkor (!) felhív a matávos, hogy akkor szombat reggel jönne, ha jó. Nem mertem mondani, hogy nem jó, hátha csak egy hét múlva jönne újra. Szóval szombaton bekötötték a telefont. Igen, a telefont. Mert ahogy megéreztem, az ADSL-t egy másik kolléga köti majd. Elvégre egy ember fejébe belegyömöszölni a telefonbekötési és az ADSL bekötési tudást ugye már sok.
Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy. 
Neked és másoknak is szép reggelt!
Nem akartam az ördögöt a falra festeni, de sajna amint látom sikerült. 1 ''szak''ember tényleg csak egy dologhoz ért a matávnál.
Azt nem mondta véletelnül hogy a másik szakkolléga mikor téved feléd? Vagy ahhoz megint időpontegyeztetés kell? -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Én olyan billentyűzetet keresek mint amilyen a notebookokon van. Létezik egyáltalán olyan?
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Hát ez kész:
Bővebben: link
-
TéKrys
senior tag
Mér,tudod mi lesz ha bekötik nálad a netet?Akkor te fél év múlva PH!kedvence leszel,aztán kicseréltetheted az avatarodat egy MSZP-s tulipánra!

Inkább egy lila tehénre.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TéKrys
senior tag
Nemsokára távozok parasztolimpiára. Somogyhárságyon ejtik meg ezt a remek eseményt évente 1x. Valószinűleg elég nagy uborkaszezon lesz vasárnap-hétfő este a hiradókban, így figyeljétek 1000L, mert lehet, hogy benne leszek a TV-ben...
(Tavaly benne voltunk.)
Urbanizált csapat lévén sajnos a kukoricamorzsolás, meg a bálacipelés nem igazán ment, a csapatunknak, de az elméleti versenyt megnyerük. Tehát elméletileg olipmiai bajnok pararsztok lennénk, csak gyakorlaban még fejlődnünk kell!
(mongyuk nem mintha a versenyről szólna az olimpia.)![[kép] [kép]](http://a_mark.tvn.hu/kep/ph1.jpg)
![[kép] [kép]](http://a_mark.tvn.hu/kep/ph2.jpg)
Találjátok ki, ki van a képeken!
Fehré csirke
Hé paraszt, melyik út viszen Budára? 
mod: Vattacukor?? Vazze én csirkének néztem
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Jaja, mindjárt linkelem.
Egyébként baromi egyszerű volt megtalálni. Keresés a fórumtémában: mivel emlékeztem, hogy belinkelte valaki, aztán valaki megkérdezte, hogy vajon ki linkelte ezt őelőtte, majd ő rávágta, hogy Integra, mert nagy hondabuzi az öreg, rákerestem Integrára és visszakerestem belőle a postot
[Szerkesztve]
Külön gratula akinek volt ennyi türelme (606 alkalom). Sztem én úgy a 20.nál az egyik alkatrésszel beb@sztam volna a kocsika szélvédőjét. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
TéKrys
senior tag
Engem szerintem direkt utál a matáv...
Még így látatlanba is.
Vazze, május 30-ig tart az akcijó, hogy addig ingyér van anet. De basszus, be sem kötik addig.
Ráadásul most lesz hosszu hétvége is, lehetne örülni a netnek, de ezek... áááhhh
És még a sörösök is csúsznak egy napot. Lehet hogy rájuk kéne telefonozni?Írj nekik mélt (otthonról)

-
TéKrys
senior tag
A t*k*m tele van a mobilcégekkel. Hívom a haverom..telcsi persze kikapcsolva..egyből jelentkezik az üzenetrögzítő...persze a számláló elindult (1 mp)...de mivel egy perces időegységgel számol így fizethetek..

mekkora üzlet ez...csak nem nekem.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Most akartam frissíteni az uj telefonomon a szoftvert, közben elfüstölt a tápm, ami kibaszta a lapot, 4 hdd-t, védő áramkört is, meg a dvd írómat, , amikor pukkant ugy megilyedtem hogy beleugrott a kezem a TFT monitoromba ami cseppet megszinyélette és rádőlt a laptopomar ami lefordiult az asztalról(csak kisebb repedések, semmi vészes, már régi volt vagy 10hónapos), és ráesett a kislábujjamra....
Miért nem nézetm meg a naptárt
Ez most komoly, vagy poén? Mert ha komoly, akkor szerintem jobb ha ott maradsz ahol vagy éjfélig, mert még valami bajod esik neked is.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Milyen linkelős beszólás? Linket kérek.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
most eppen ilyet ragcsalgatok...
Nem akar elmulni a fogfajasom es nemtudok aludni. Mar a fejem akkora mint egy ballon, nemtudom hogy fogom kibirni du 5-ig. Meg 12 ora...
Én fogfájásra ezt szoktam használni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Ha senki nem hallja, akkor nem rasszista támadás.
Bevágják dutyiba 3 évre, a győri srácot a moziból berakják mellé a cellába 5 évre. Szerinted jót tesz a lelki világának, hogy egy gyilkossági kisérletért elitélt mukival egy cellában ül 3 évet aztán gondolkodik még 2-t kijön és kinyír valakit(teszemazt saját magát) ? A nem társadalomellenes vagy életellenes bűneseteket közmunkával súlytanám...
[Szerkesztve]A bankrablás, sikkasztás az társadalomellenes, vagy életellenes, vagy micsoda? Azért én őket is lecsuknám.
-
TéKrys
senior tag
Azt mondom hogy anyád te c*gány és átlövöm a gyomrát 8 év, ha meg azt mondom hogy rohadj meg te büdös g*ci keresztüllövöm megtaposom 5 év. Széép.
Szerintem ez nem kóser. _ha_ elkapják és _ha_ elitélik akkor is kap 3 évet jó ügyvéddel kb úgy 5-6 év múlva. Az ilyet nem lehet meglincselni ?
[Szerkesztve]És ha keresztüllövöm és utána mondom?

-
TéKrys
senior tag
Ez itt rasszista támadás és emberölési kísérlet is volt. Nemhinném hogy csak felfüggesztettet kapna. Főleg úgy hogy félmilkós vérdíj van a srác fejére kiírva.
Ja amúgy Botrányoktól mentes (legalábbis kevesebbet mint tegnap) JÓ REGGELT MindenkiNET!! -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Upsz... most olvastam el a játékszabályt!
Szerencsésebb óránként küldeni egy-egy sms-t, semmint egymás után, mert naponta meg van adva egy nyrő időpont és az ahhoz legközelebb találó (telibe vagy utána következő időpotban) sms-ezők nyernek.
Ebben az esetben szerintem az a legokosabb, ha az ember küld egyet reggel kilenckor, aztán délbe, meg mondjuk délután háromkor.
Szóval én igen mákos voltam.
Mindegyik üzit reggel 10 körül küldtem. Egyet múlt csütörtökön, egyet múlt pénteken. Csak már hívnának fel. Azt írják egy hét.
Basszus... mostrealizálódik bennem, hogy mennyi mindenkinek fe kéne hívnia!
1. Sörösök, hogy jön az egyik sör.
2. Másik telcsimen megint a sörösök, hogy jön a második sör.
3. Számtech bolt, hogy megött a webcamerám.
4. Nyelviskla, hogy kész a bizonyítványom
5. Matáv, hogy jönnek bekötni a netet
6. Kedvesem, hogy végzett a töri érettségivel
ÉS EZ MIND MEGÍGÉRTE HOGY HÍV!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Te előbb játszol és csak utána olvasod el a játékszabályt?

Végül is nyertél 2x. Az 2 rekesz sör, vagy még sorsolnak? Mert ez már dupla-tripla szűrő. 
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
És mi alapján szelektálja, hogy ki vehet részt és ki nem a sorsoláson? vagyis hogy kinek jó a szövege?
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
A nap poénja: ''anyum a melegétkeztetés helyett nethasználatot kért és kapott inkább''

Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Kb. 1 hónapig tart egy OFF TOPIC. Ráadásul nekem (is) csökkenő sorrendben vannak a hsz-ek, szóval nem tudom(látom) ki nyitotta az újat.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
MODOK: Be lehet regisztrálni olyan mail címmel, amivel valaki már regsiztrált?
Más: hogy fenébe zajlik egy lakcímbejelentés? Tudja valaki? Ahhoz kellene, hogy bejelentkezhessek a munkaügyi kp-ba. Itt van nálam egy nyomtatvány, de ezzel most vissza kell mennem az okmányirodába? Kell erre illetékbélyeg?Sztem az okmányirodákban kell.
-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt!
Na lássuk csak.: Én is rádióra ébredek 6:30kor. Általában a városi rádiót (Aqua-rádió) hallgatom. Fetrengés 7ig. Utána mosdás, reggeli, újságolvasás. Esetleg egy kis edzés. Pár súly ide-oda lökdösése. Húzózkodás (hogy szép nagy legyen a hátam
) 8:30kor szoktam elindulni dolgozni. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Melyik játék ez, ha megkérdezhetem?
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Bár szeretem a szénsavast, sokat (sűrűn) én sem szoktam inni. Engem túlságosan is puffaszt.
''innom pedig a gyogyszer maitt kell''
mindenki másképp halmozza az élvezeteket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Nem digizni akar(t) ő hanem szerintem csak átmásolni a gépre.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Neked tényleg baj van a billentyűzeteddel. Köszi a választ. Érdekes neve van. És miért van róla(neki) topicja?
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Topic címe és első hsz. Jézusom
Aszondjahogy, a szavak 43,8%-át írta le helyesen és 15 felesleges írásjelet használ, a szükséges írásjelek 50%-át használta jó helyen.
[Szerkesztve]Képes voltál megszámolni, kiszámolni? Azt ne mondd hogy nem unatkozol
De lehet hogy nem is ő írta, mert hát ugyebár betörteka gépébe. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TéKrys
senior tag
Ez milyen smile? ->
még nem is láttam hogy használta volna valaki. -
TéKrys
senior tag
nem

mert az 512 valszeg meg is szűnik.
Írtam a TVnetnek és már válaszoltak is: Bővebben: linkNekem is TVnet van. Kb 2 hete már megduplázta a sávszélt. 512 volt 60nal töltött. Most 130-140.

'' a jövőben lesz új 512 kilobit per másodperces csomag is, de erről egyelőre nem tudni, hogy olcsóbb lesz-e, és ha igen, mennyivel'' -
TéKrys
senior tag
Sajna igaza van Oldynak. A szeződés nem a bekötéstől él, hanem a szeződés aláírásától, megkötésétől. Így sajna tényleg 512-t kapsz a régi áron.

-
TéKrys
senior tag
vízhűtőm:
hozzávalók:
-ócska moszkvicsradiátor
-akváriumhoz pumpa
-pvc cső
-home made blokk
[Szerkesztve]Jézusom!!
Mit akarsz te ezzel hűteni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TéKrys
-
TéKrys
senior tag
Vérbocinak jelentem megvolt az egy perc pirulós és elszámoltam 10-ig is, h ezt leírjam
manapság olyan trendi másnak lenni... de Fábry úr mondta meg a franktót kb 2 adással ezelőtt... Töredelmesen be kell, h valljam.... én a nőket szeretem!
Elég szomorú, hogy ha manapság valaki meleg kézfogásról, vagy meleg fogadtatásról beszél, mindenkinek a homoszexualitás jut eszébe. nem erről jutott eszembe.. hanem arról, h melegségre vágysz
való igaz teli vagyunk előitéletekkel... Pfúj! és rossz az aki rosszra gondol
De, vannak dolgok amik változnak és vannak amik nem.
oldy
Na persze. Fábry meg a nők.
Mint ide Jeruzsálem. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Bár nálunk csak 40 körül van. De nálunk sincs behangolva kb a fele. Főleg a külföldiek. Amit nézünk reket, tévé2,m1,sport,viasat,meg a dokucsatornák. Ja meg néha szól a viva.
-
TéKrys
senior tag
A legrosszabb az egészben hogy azt hajtogatják hogy végeztek valamilyen felmérést és ez kell a népnek (TV paprika), vagy akkor drágítani kéne az előfizut. Na persze eddig nem kellett. Amúgy nálatok milyen a VIVA? nálunk olyan mintha fagyna, meg szétesik a kép.

-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt Kedves fórumtársak!
Jó reggelt neked is és mindenki másnak is. Egy újabb nap és még csak szerda. De már felhúztam magam a kábelszólgáltatónkon (fibernyet). Nem elég hogy tegnap kikapott a cselszi, még private goldot sem tudtam nézni vígasztalódásként mert kicserélték private blue-ra. Amin max a cickókat mutatják, meg imitálják az eksönt.
A reteklubbon keményebb pronó van mint ezen. 
Délben megyek reklamálni hozzájuk. -
TéKrys
senior tag
vagy egész nap ph!-zni

-
TéKrys
senior tag
Egy szimpla befőttes üvegnek és egy katódsugárcsőnek kb. annyi köze van egymáshoz, mint nagymama lekvárjának egy foszforernyőhöz. Attól, hogy belelógat néhány vezetéket a befőttesüvegbe, meg biciklipumpával bíztatja, attól az a befőttesüveg még mindig befőttesüveg, nagy jóindulattal sem nevezhető katódsugárcsőnek.

Mindössze annyi a bajom, hogy nem látom az értelmét a dolognak. Velem lenne a baj?
Kevesebb szemét van az utcákon.

-
TéKrys
senior tag
1 napra ne menjél Disneylandbe. A felét se tudod megnézni, bejárni és utólag csak bánni fogod hogy miket hagytál ki. Én '93-ban voltam szintén egy napra. Nem mondom hogy rossz volt, persze jobb mint a semmi, de nagyon sok mindent nem tudtunk megnézni. Mert ugyebár belül minden ingyenes ezért ÓRIÁSI hosszú sorok állnak. De mondom FANTASZTIKUS élmény volt a park!!! Alig várom hogy megint el tudjak menni. De gőzöm sincs hogy mikor.

-
TéKrys
senior tag
A 7. képen mit pumpálsz? Vagy nem jól látom, hogy az egy biciklis pumpa?
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Őt keresed?:::
![[kép] [kép]](http://eloszto.hu/cms/content/images/1_122_yyLUMECKY4-21x34.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 19
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Megvan a Xiaomi 17 Max bemutatójának dátuma is
- Villanyszerelés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hyundai, Kia topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 6db retro PC ház + 6db hibás 19" LCD monitor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP Pavilion 15 AMD Ryzen 5500U / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Feküdjön csak szépen a hátán. Ha meg lovagol, akkor meg úgyis messze van az ágytól

Szép kis jégeső volt. Még szerencse hogy nem tartott sokáig. Ja amúgy Jó regelt mindenkinet! Hülye egy idő van ma is.

Azt nem mondta véletelnül hogy a másik szakkolléga mikor téved feléd? Vagy ahhoz megint időpontegyeztetés kell?
![[kép] [kép]](http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/usbtravelkeyboard.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.freephotoscp.com/zoo/spanish%20bull.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050428/topog.jpg)
Azt nem tudod véletlenül hány nap kell a PH! addikthoz?
még nem is láttam hogy használta volna valaki.