Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz TrollBalint #563 üzenetére
ja az első szülinapján duplázták a méretét, és azóta is pörög egy számláló, hogy napról-napra több a hely...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
válasz Slayer Valor #1441 üzenetére
rabolj bankot mondjuk tényleg valami pc-s távmunka jól jönne, ilyen ajánlat nicns a PH álláskereső rovatában?
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t? nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..
-
a_tesz
Korrektor
huhh hát ez elég kellemetlen. nekünk csak az tartott sokáig, míg megérttettük velük, hogy de mi bizony folyószámláról óhajtjuk utalni a havidíjat (bár ez mindenhol így van)
-
a_tesz
Korrektor
képcső fétis?
-
a_tesz
Korrektor
(CRT=Cathode Ray Tube) katódsugárcső. nem feltétlen monitor szvsz...
szerk:mondjuk a képek tényleg nem a legjobbak. meg úgy látszik, megint gondok vannak a PH! szerverrel...
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
mivel sem téged, sem mbit-et nem ismerem személyesen, ezért ebben a kérdésben nem foglalnék állást. annyi haszna mindenképpen lehet a dolognak, hogy a fölös agyi kapacitást és a sok ráérő időt még mindig jobb ilyennel lefoglalni és eltölteni, mint pl keményen nyomni a hernyót...
-
a_tesz
Korrektor
válasz Loretto #2294 üzenetére
és az mit számít, hogy az elanyagiasodott korcs embereknek szúrod a a szemét? csak azzal foglalkozz, hogy egy olyan embernek segítettél, akinek szüksége volt rá, ne érezd magad szarul, mert ilyen kretén világ van.
-
a_tesz
Korrektor
google szerint adware
Bővebben: linkスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
van köztetek aki foglalkozik pszichológiával? (nem pszichotriller) mert arra lennék kíváncsi, mért jó ez a nagy topicnyitogatós mizéria biztos én vagyok a korlátolt, hogy nem értem...
-
a_tesz
Korrektor
akkor eszem amikor csak tudok, reggeli, aztán két zsömle tízóraira, ebéd 2 körül, uzsonna 4kor, vacsi 6kor, aztán még 10kor egy kis egyéb kaja, hogy jól aludjdak, és egyik sem kis adag ehhez képest 173cm, 67kg, vékony testalkat. adottság? valószínű... mondjuk nem is vagyok az ''egész nap a gép előtt'' mozgalom híve...
-
a_tesz
Korrektor
hm, alapból ez lenne a dolgok természetes folyása szerintem... ez ugye ilyen technikai jellegű kérdés, hogy miért kell folytatást nyitni, szóval a moderátoroknál megfelelőbb személy erre nem is nagyon lehet... (hacsak Parci személyesen nem)
-
a_tesz
Korrektor
elnézést kisasszony, nem óhajtottam a lelkivilágába taposni
szóval csak leírtam, hogy szerintem mi lenne természetes, azonkívül pl. a te topicnyitásodban nem találtam semmi kivetnivalót (azon kívül hogy minek? de ezt úgyse fogom megérteni, a hiba az én készülékemben van), hiszen moderátori ''engedéllyel'' hajtottad végre azt.
#4474 Integra: szerintem nem is rád gondolt
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
be lehet állítani, hogy megmaradjon, ha otthon lennék, már megmondtam volna, hol, de itt a suligépeken szürke a beállítások menü...
szerk: #4579 én se használom, egyszer próbáltam, de letörölt mindent a postafiókból, felbosszantott, hagytam a p*csába, és utána mondták, hogy be lehet állítani
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #4589 üzenetére
hirtelen ennyit találtam
Bővebben: link
mondjuk én is a sima ráinstallálásra gondoltam először, ez a kipipálósdi meg se fordult a fejemben...スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
csak a tisztánlátás végett, ez most ugyanazt csinálja, mintha az eszközkezelőben bepipálnám a rejtett eszközök opciót? vagy csak az én iskolai profilom miatt tűnik ugyanannak?
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #4597 üzenetére
jegyzettömb, becopyzod azt a három sort, és elmented dev_show.bat néven, aztán elindítod
szerk:#4594 Szalma: aha, értem, világosság gyúlt sötét kis fejemben, hála neked immár sokadszorra
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #4613 üzenetére
nekem nincs túl jó tapasztalatom gigabyte lappal, bár az kt400-as... viszont amióta Esmein kollegával átbeszéltük a nf7-témát, azóta kiderült, hogy kb 4 haveromnak nf7-s van (nem s2!), és mindenkinek frankón megy. nem akarlak rábeszélni semmire, csak a mérlegelés lehetőségét megadni
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #4617 üzenetére
Esmein a fő illetékes, én csak az ő tanítványa vagyok szóval káosz az nincs, csak sokféle jelölés, de az aktuális best buy, amit már ő is mondott, az nf7-s (v2.0). sok minden jár hozzá, de személy szerint ami nekem a legjobban tetszik benne, az a soundstorm hangchip, ami erősen bünteti a többi realtek meg c-media ac'97-es versenyzőket, főleg a processzortól igényelt erőforrás tekintetében
szerk: de persze mondom ne az én hsz-em legyen a mérvadó (mondjuk kinek mire kell a gép...)
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #4624 üzenetére
mondjuk gigabyte lapokban egyszerű frissíteni a biost, ezt tudom, de nekem elb*szódott a win-es biosfrissítőtől a lap... a com portokkal való kommunikáció során (modem, adatkábel, akár virtual BT com port) sajna újraindul. de szerintem egy mai lapban már megoldott, hogy ne a bootfloppy-s flash.exe-vel kelljen veckolni, pl GB-nál is van bioson belül is frissítő funkció, tehát csak a lemezt kell betenni amin a bin fájl van, és megcsinál mindent magától, gép újraindít és kész.
ha van külön hangkártyád, akkor nem számít az alaplapi karesz mert úgyis kuss van nekiスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
válasz Integra #4639 üzenetére
ezaz, hol lesz 2 év múlva már a socket A? néhány fanatikus fog már csak foglalkozni velük, na meg a szerényebb anyagi lehetőségű emberek. hmm, lehet hogy nekem is az lesz még?
-
a_tesz
Korrektor
(nekem sincs semmi bajom vele :P)
-
a_tesz
Korrektor
válasz SPDeluxe1.0 #4660 üzenetére
vagy mert az asuson több a haszna
-
a_tesz
Korrektor
jah elég brutál volt, most úgy tűnik, vége egy időre, úgyhogy miután felszenvedtem a p133 win98-as gépre a DSL-kapcsolatot, térhetek is vissza a rendes gépemhez (he-he, falusi túlfeszvédő, rendesgép ki a falból, helyére p133 oszt nyomjad )
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Opel topik