Hirdetés
Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
jéééé, nem vagyok itt sokáig aztán megent elsz új Moderátor?

Ehnye....
Nah akkó grat Viktor..
-
Predator666
aktív tag
-
Predator666
aktív tag
ohh...nagon szépen köszönom..^^
-
Predator666
aktív tag
nah emberek, keresek vmi olyasmi progit, ami feltudja venni, ha pölö játszom. És monjuk aviként vagy vmi másként menti le. Erre azért lenne szükség mert van egy intro amit megakarok mutatni eg srácnak de le is lehet tőteni, de azzal az a gáz hogy kábé az5.% nál megszakad, és sehol nincs fent rendesen...vag én nem találtam???...szóval elindítom a játékot és hogy mint egy film olyan legyen...csak fogalmam sincs hogy hgy kellene rákeresni gugliban szal ez is felejtős...tudtok segíteni?
-
Predator666
aktív tag
hello, lenne egy kérdésem.
Most vettem egy seagate barracuda 160 gb-s sata vinycsit és imkor format volt szinte égette a kezem annyira melegedett....
Ez most ugye nem jó?
Nem tom mert henkertől vettem és eddig nem nagyon volt panasz...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest