Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
edzőm megkért, h a hétvégi versenyre küldjem el a nevezéi lapot e-mailben... na neki is álltam.. mondom leszedem a versenyt rendező egyesület honlapjáról a excell-es táblázatot beírom az adatokat oszt kész mehet is.. no de! nem lehet letölteni a nevezési lapot
erre fogtam magam és megcsináltam (úgyahogy), aztán mikor kész voltam elolvastam az egész versenykiírást, h hova is kell küldeni, meg jól írtam-e mindent... erre le van írva, h csak az ő nevezési lapjukon küldhető el
na erre én nem estem pánikba.. miért is tenném és szépen elküldtem őket melegebb éghajlatra (no persze finoman), h hogyan küldjem el azon, ha nem lehet leszedni? és csatoltam az én nevezési lapomat
remélem elfogadják... mert ha nem itt fejek fognak hullani... először az enyém az biztos 
szerk.: ezt is csak azért írtam le, mert nagyon fatyán (a frászt!) indult a napom.. és a vége is jó
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Honor profi iPhone másolásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erre fogtam magam és megcsináltam (úgyahogy), aztán mikor kész voltam elolvastam az egész versenykiírást, h hova is kell küldeni, meg jól írtam-e mindent... erre le van írva, h csak az ő nevezési lapjukon küldhető el
na erre én nem estem pánikba.. miért is tenném és szépen elküldtem őket melegebb éghajlatra (no persze finoman), h hogyan küldjem el azon, ha nem lehet leszedni? és csatoltam az én nevezési lapomat
remélem elfogadják... mert ha nem itt fejek fognak hullani... először az enyém az biztos