Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
én végigfutottam az említett topicodat
fogalomzavarban vagy: ez nem zaklatás, ez max zaklattatás (de leginkább kibaszás)
a dolog kellemetlen, elismerem, de zaklatásról akkor beszélhetnénk, ha egy (vagy több) bizonyos személy kifejezetten rád (vagy vkire) szállna és folyton hívogatna, stb, itt viszont senki sem veled akar beszélni, hanem mindenki zsanettot akarja (khhömm
)
ennek az a vonzata, h még feljelentést sem tehetnél, ha netán szándékodban állt volna
a célszemély ismeretlen, hogy így mondjam, arról nem beszélve, h bárki (ismétlem: bárki) megadhatta volna a számodat, azzal h ez egy bizonyos zsani száma
most ez így poénos, h mindenféle képeket nézegetünk a neten egy egész ''jó bőr macáról'', de engem pl nem győztél meg, h tényleg ő a ludas
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)