Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére
direkt ebből a célból van csinálva egy dvd, amin csak az ilyen biztonsági cuccok vannak adawaretől kezdve minden, nem tehetek róla hogy nincs dvdromjuk.
Cdn meg bocs nem volt, az integrált windows megint csak nem volt, mert nekem itthon nem voltak ilyen problémáim.
Eggyáltalán nem volt mentség ez a kábelmodemes dolog, csak mondtam hogy életememben nem láttam, belátom ez az én tájékozottlanságom, de itthon(falu) nem volt eddig, máshol meg nem csinálok gépet.
A tűzfalat ilyen usereknek meg ponotsan a nagyfokú bonyolultsága miatt nem teszek fel , mert túl sokat kérdez, abból eddíg csak problémáim voltak, és elegem volt hogy legtöbbször másnap szedhettem le mert ez most mi? meg hasonló kérdések jöttek.
''angol windoze''?? NO comment amikor a magyart sem értik.....
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Raspberry Pi
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest