Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
LOTR
addikt
mivel nem vszínű, hogy felvesznek kóterba, ezért albérlet után kéne néznem
tudnátok ötleteket adni, hogy hol?
esetleg konkrét kiadó lakást??
előre is köszi -
LOTR
addikt
és ha látjátok fokukac -ot mondjátok meg neki légyszi, hogy akkor most kell a spanyol-portugál selejtező, vagy nem, mert semmit nem írt vissza
köszi
ui: ha ő látja ezt akkor ő is írhat -
LOTR
addikt
tudom, hogy erről már volt szó egy korábbi topikban, de
1. nem tudom a címét,
2. már elég sok mindent kipróbáltam, de még mindig gond van, ez pedig a következő:
a gépem, kizárólag ha LAN-ra van kötve mindig kiírja, hogy (asszem LSA ..... -erre nem emlékszem), aztán meg azt, hogy 1 perc múlva újraindul
ez ugye a blast/worm vírus a hibás xp miatt
amikor először kezdte el ezt csinálna a gépem, majd 1 éve, -már nem tudom- akkor felraktam a régebbi javító packet és jó lett, de már van 2 féle javító packem és még mindig csinálja
2 féle vírusirtóval átnézettem gépet + 1 -állítólag- speciálisan erre a vírusra kitaláltal is: FixBlast , de nem jó, talált vmi vírust, de az után is csinálja még
ha formázom gépet még nem javul meg mivel a boot sectorokba is beírja magát
akkor mit csináljak??
vmi ötlet, esetleg megoldás?? -
LOTR
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ezt a hszt úgy írom, hogy egyszer már leírtam részletesebben és véletlenül F5-öt nyomtam
egy proci jóval többet kibír mint 100C-fok, persze nem tudom mekkora a hőmérséklet a belsejében mondjuk ha a bios engedi a 100 fokot biztos több, de azért még nem megy tönkre -
LOTR
addikt
fokukac majd mail-be vagy sms-be küld el a címet ahova a mérkőzést tartalmazó lemezt küldjem ( várhatólag a jövő héten )
-
LOTR
addikt
azt hiszem kb 1 vagy 2 hete emwy kért meg vkit, hogy nem tudná-e felvenni neki a 24 című amerikai tévéfilmsorozatot, na ez már megjelent dvd-n, sztem fáljcserélőkön már biztosan hozzá tud jutni
egyik ismerősöm ismerősének megvan dvd-n, de ő nem ad kölcsön és nem foglalkozik dvd írással ha csak 1-2 db-ról lenne szó, csak olyan 100+ -tól
tehát sajnos nem tudom neki eljuttatni
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest