Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tudom ki emlékeztek-e még arra az időre, amikor az első férfi spray-k bejöttek. Még én is kölyök voltam, de arra emlékszem, hogy az első használókat khm, izének nézték. Ma már mindenki ezt használja.
Ugyanez a helyzet a nők vs. szőrzettel is. Tessék megnézni egy 30 éves divatfotót, itt-ott kikandikálnak a pamacsok. Ma már nem szalonképes sem a desodort nem használó férfi sem a ''pamacsos'' nő.
Ugyanez lesz a helyzett a szőrtelenített férfiakkal is. Az egyik barátom öccse már a lábát is borotválja, és a barátai számára is ez a természetes. Néhány 10 év, és teljesen beépül az elvárásokba. (Az egy másik kérdés, hogy én senki kedvéért nem borotválnám meg a lábam.)
Egyébiránt a nőket eltiltanám a borotvától, átverés. Amíg jól akarnak mutatni, elég tűrhető az eredmény, aztán egy nap után jobb nem beszélni róla. Epilláló géppel legalább nem lesznek borostásak.:D
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Egyébként 5ből 5 nő azt mondaná, hogy ne legyen szőrös a férfi. De szerintem hülyeség ilyesmire rávenni a párunkat, vagy ez alapján pasit választani.
Isten biza, ha férfi lennék, jól elküldtem volna apárom a sunyiba ilyen ötlettel.Ha nem felelek meg neki olyannak amilyen vagyok, akkor elmehet.
Mások véleménye: itt
[L]http://www.mellesleg.hu/noimagazin/tabu/taboo.php?id=212[/L]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Neharagudj, de elég hülye ötlet, szerintem.Már az is túlzás , ha a férfi a hónaljában leborotválja, na most ez lesz a divat?Nem te vagy az első, aki ilyet kérdez...Múltkor egy ismerős kérdezte meg, hogy mit csináljon uilyen szituban.Ez kész.Komolyan mondom , amai nők ilyen szempontból hülyék, ha ilyet várnak el.
:Y:Y:Y
Szerintem jó van az úgy ahogy van...
Mellesleg tudom, mi a nőkkel szembeni elvárás is ilyen téren.Csak éppen intim részeken iszonyat szúros ha borotválja az ember, sőt ki is serceg.(piros lesz, pattanásos.)
Tudom , hogy ez az ideál, de rohadtul utálok megfelelni ennek a trendnek, csak épp muszáj:( Mert megszólják az embert...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest