Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tudom ki emlékeztek-e még arra az időre, amikor az első férfi spray-k bejöttek. Még én is kölyök voltam, de arra emlékszem, hogy az első használókat khm, izének nézték. Ma már mindenki ezt használja.
Ugyanez a helyzet a nők vs. szőrzettel is. Tessék megnézni egy 30 éves divatfotót, itt-ott kikandikálnak a pamacsok. Ma már nem szalonképes sem a desodort nem használó férfi sem a ''pamacsos'' nő.
Ugyanez lesz a helyzett a szőrtelenített férfiakkal is. Az egyik barátom öccse már a lábát is borotválja, és a barátai számára is ez a természetes. Néhány 10 év, és teljesen beépül az elvárásokba. (Az egy másik kérdés, hogy én senki kedvéért nem borotválnám meg a lábam.)
Egyébiránt a nőket eltiltanám a borotvától, átverés. Amíg jól akarnak mutatni, elég tűrhető az eredmény, aztán egy nap után jobb nem beszélni róla. Epilláló géppel legalább nem lesznek borostásak.:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest