Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tudom ki emlékeztek-e még arra az időre, amikor az első férfi spray-k bejöttek. Még én is kölyök voltam, de arra emlékszem, hogy az első használókat khm, izének nézték. Ma már mindenki ezt használja.
Ugyanez a helyzet a nők vs. szőrzettel is. Tessék megnézni egy 30 éves divatfotót, itt-ott kikandikálnak a pamacsok. Ma már nem szalonképes sem a desodort nem használó férfi sem a ''pamacsos'' nő.
Ugyanez lesz a helyzett a szőrtelenített férfiakkal is. Az egyik barátom öccse már a lábát is borotválja, és a barátai számára is ez a természetes. Néhány 10 év, és teljesen beépül az elvárásokba. (Az egy másik kérdés, hogy én senki kedvéért nem borotválnám meg a lábam.)
Egyébiránt a nőket eltiltanám a borotvától, átverés. Amíg jól akarnak mutatni, elég tűrhető az eredmény, aztán egy nap után jobb nem beszélni róla. Epilláló géppel legalább nem lesznek borostásak.:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Revolut
- iPhone topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest