Hirdetés

Aktív témák

• PeliScan

addikt

Külön ezért nem szeretnék (illetve szeretnék, de nincs pofám) topicot nyitni... :B viszont nagyon érdekelne mindkét nemű fórumtársaim véleménye!

Tehát; érdekelne hogy mik az elfogadott normák, illetve szokások a férfiak szőrösségével/nem szőrösségével kapcsolatban. :B Barátnőm -akivel pár nap híján egy éve együtt vagyunk- pihengetés közben felvetette, hogy nem próbáljuk-e ki, hogy milyen lenne ha a picit szőrös (ismétlem, valóban picit, tehát természetesen, lehet h a pihés még jobb szó) mellkasom próbaképp megborotválnánk... ez a szmájli illik ide. :Y mármint ilyen volt az arckifejezésem. Nem, nem azért, mintha rosszul esett volna, vagy prűd lennék, hanem tényleg elcsodálkoztam, h ennyire férfiatlan férfiak a szexik manapság? Végül teljesítettem is a kérését, persze többet ''akart'' rögötn. :) (Természetesen nem követelőzően, hanem inkább csak láttam, hogy nagyon nagyon tetszett neki, így megkérdeztem, h ha teljesen rajta múlna, mit még..?)

Tehát, erre lennék kiváncsi; a természetes szőrök, ha valóban nem extrémek, már ennyire gázak a férfiakaon is? Én ezzel eddig nem voltam tisztában. Ofkoz alkalmazkodom a trendhez, ha ez az... de kicsit meg vagyok e téren most kavarodva. Tényleg az a szexi, és ez általánosan elfogadott, h hónapl+mellkas+has+intim részek borotválva..? Férfiaknál..?

(a gyakorlati vonatkozásáról, aki akar, itt vagy mailban ír6, ha tud :D milyen gyakran kéne, ha kéne, ill. nem b@szottmód szar, ha az ember egész teste borostál, ha nem borotválja teljesen nap mint nap..? :o)

(ne haragudjatok a kicsit necces témáért)

Aktív témák