Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Külön ezért nem szeretnék (illetve szeretnék, de nincs pofám) topicot nyitni... :B viszont nagyon érdekelne mindkét nemű fórumtársaim véleménye!
Tehát; érdekelne hogy mik az elfogadott normák, illetve szokások a férfiak szőrösségével/nem szőrösségével kapcsolatban. :B Barátnőm -akivel pár nap híján egy éve együtt vagyunk- pihengetés közben felvetette, hogy nem próbáljuk-e ki, hogy milyen lenne ha a picit szőrös (ismétlem, valóban picit, tehát természetesen, lehet h a pihés még jobb szó) mellkasom próbaképp megborotválnánk... ez a szmájli illik ide. :Y mármint ilyen volt az arckifejezésem. Nem, nem azért, mintha rosszul esett volna, vagy prűd lennék, hanem tényleg elcsodálkoztam, h ennyire férfiatlan férfiak a szexik manapság? Végül teljesítettem is a kérését, persze többet ''akart'' rögötn. :) (Természetesen nem követelőzően, hanem inkább csak láttam, hogy nagyon nagyon tetszett neki, így megkérdeztem, h ha teljesen rajta múlna, mit még..?)
Tehát, erre lennék kiváncsi; a természetes szőrök, ha valóban nem extrémek, már ennyire gázak a férfiakaon is? Én ezzel eddig nem voltam tisztában. Ofkoz alkalmazkodom a trendhez, ha ez az... de kicsit meg vagyok e téren most kavarodva. Tényleg az a szexi, és ez általánosan elfogadott, h hónapl+mellkas+has+intim részek borotválva..? Férfiaknál..?
(a gyakorlati vonatkozásáról, aki akar, itt vagy mailban ír6, ha tud :D milyen gyakran kéne, ha kéne, ill. nem b@szottmód szar, ha az ember egész teste borostál, ha nem borotválja teljesen nap mint nap..? :o)
(ne haragudjatok a kicsit necces témáért)
Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- BestBuy ruhás topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest