Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Kész. Most tartok ott, hogy IRL-ben senkim (a senki alatt tényleg senkit értek) nincs. Szüleimmel most vesztem úgy össze, mint az állat, anyám már azzal jött, hogy ''HOGY MERED SZÓVÁ TENNI...'' (persze ordítva, hogy kiszakadjon a fülem). Barátaim száma IRL-ben egyelő a nullával, barátnőm meg olyan régóta nincs, hogy két évnél abbahagytam a számolást. Amiatt meg hogy mindenki csak cseszegessen, meg leszarja a fejem teljesen feleslegesen vagyok. Az lett volna a legjobb, ha nem születek meg, mert egy ilyen rakás szerencsétlenséggel kevesebb lenne.
Hát igen, sajna egyszer minden kártyavár összedől, és újraépítésükkor sosem lesz ugyanolyan. És akkor amit Hiper mondott, az most mind illik rám:
<HiperG> barcikai depihullám
<HiperG> nekem ilyen életelfogással jövőm van, bazsesznek olyannal nincs
<HiperG> luzer vagy és kész
<HiperG> bazsesz bolond vagy?
<HiperG> tipikus barcikai egyenéség (tisztelet a kivételnek)
Gyűlölök élni. :O
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest