Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Kész. Most tartok ott, hogy IRL-ben senkim (a senki alatt tényleg senkit értek) nincs. Szüleimmel most vesztem úgy össze, mint az állat, anyám már azzal jött, hogy ''HOGY MERED SZÓVÁ TENNI...'' (persze ordítva, hogy kiszakadjon a fülem). Barátaim száma IRL-ben egyelő a nullával, barátnőm meg olyan régóta nincs, hogy két évnél abbahagytam a számolást. Amiatt meg hogy mindenki csak cseszegessen, meg leszarja a fejem teljesen feleslegesen vagyok. Az lett volna a legjobb, ha nem születek meg, mert egy ilyen rakás szerencsétlenséggel kevesebb lenne.
Hát igen, sajna egyszer minden kártyavár összedől, és újraépítésükkor sosem lesz ugyanolyan. És akkor amit Hiper mondott, az most mind illik rám:
<HiperG> barcikai depihullám
<HiperG> nekem ilyen életelfogással jövőm van, bazsesznek olyannal nincs
<HiperG> luzer vagy és kész
<HiperG> bazsesz bolond vagy?
<HiperG> tipikus barcikai egyenéség (tisztelet a kivételnek)
Gyűlölök élni. :O
Aktív témák
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest