Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)
Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
[1] Ha bezárják, attól még ott marad
[2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson
Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).
Kösz a türelmet!
(egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)
Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CMH32GX5M2B5600C40K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest