Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)
Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
[1] Ha bezárják, attól még ott marad
[2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson
Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).
Kösz a türelmet!
(egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)
Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest