- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)
Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
[1] Ha bezárják, attól még ott marad
[2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson
Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).
Kösz a türelmet!
(egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)
Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Suzuki topik
- Windows 11
- Arc Raiders
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs