Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
LOTR
addikt
végülis megkérdeztem gáz ügyben, de azt konkrétan, hogy hogyan kell átépíteni a motort és beszerelni a gáztartályt, hadd ne írjam le, azt úgyis szakember csinálná(gondolom :) )
más ügyben csak azt tudta mondani amit már leírtunk
gáz tökéletesebben, jobban ég, ezért kevesebb szennyező anyag, viszont kisebb energiát ad le, ezért csökken teljesítmény, és az autód 100LE alá esne sztem, viszont ha havonta használod 300-500 km-t akkor megéri megcsinálni, mert azt kb 80-100k ból meg lehet, és ha van ismerős akkor még lejjebb megy
de ha komolyan gondolod, hogy át akarod építtetni, akkor csak úgy csináld, ha tökéletes műszaki állapotban van, pl: jó a motor, nem rohad sehol
mert, ha megcsinálod és kiderül vmi ''nagy'' gond van, akkor az sztem elég sok pluszköltség, és egy ilyen autót már nem igazán lehet eladni -viszont ha jól működik, akkor nagyon sokat ér :DDD
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest