Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
LOTR
addikt
végülis megkérdeztem gáz ügyben, de azt konkrétan, hogy hogyan kell átépíteni a motort és beszerelni a gáztartályt, hadd ne írjam le, azt úgyis szakember csinálná(gondolom :) )
más ügyben csak azt tudta mondani amit már leírtunk
gáz tökéletesebben, jobban ég, ezért kevesebb szennyező anyag, viszont kisebb energiát ad le, ezért csökken teljesítmény, és az autód 100LE alá esne sztem, viszont ha havonta használod 300-500 km-t akkor megéri megcsinálni, mert azt kb 80-100k ból meg lehet, és ha van ismerős akkor még lejjebb megy
de ha komolyan gondolod, hogy át akarod építtetni, akkor csak úgy csináld, ha tökéletes műszaki állapotban van, pl: jó a motor, nem rohad sehol
mert, ha megcsinálod és kiderül vmi ''nagy'' gond van, akkor az sztem elég sok pluszköltség, és egy ilyen autót már nem igazán lehet eladni -viszont ha jól működik, akkor nagyon sokat ér :DDD
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest