Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazz... ez jó. Bejöttem Közgáz2 vizsgára 13:00-ra a KA26-ba. Rohanok a vonathoz az autóval, előzöm sumahert is. A vonat elmegy. Roharok a buszhoz. Csak 15 perc múlva megy. Vesyek jegyet, 12:10kor felszállok, indulunk. Beér nagyjából időre, alig késik 2 percet. Rohanás villamoshoz -> Etele térről Gellértre. 19-es indul, msodik megálló után bemegy a kocsiszinbe (nincs hosszú i ezen a rohadt gépen :O) az utasokkal... mondok fullos. Bemondják hogy a villamos beszart átszállunk egy másikra aztán rögtön megyünk tovább. 1-2 perc várakozás. Újra haladok -- Móricz után leszállok, futás a KA26-ba. Alig kések 3 percet, még nem osztották ki a dogát. Mindenkinél teleirt papirok (mondom magamban: lehet segédletet használni? vazz.), közgáz vizsgához méltó rendezgetése az embereknek. Elkezdik osztani. Kérdezik ki B2 és ki B4? Mondom mivan? Egyiknél se jelentkezek mert nemtom miről van szó -- nem kapok dogát, odajön egy muki hogy B2 vagy B4? Mondom bocsi késtem, nemtom mi ez. Mondja hogz B2 az első év második félév. Többes integrál meg ilyenek. Mondom hmm. Én közgáz2-re jöttem. Hát ez matek. Mondom az jó. Tegnap néztem, 27-e 13óra KA26. Hát pedig ez matek. Akkor csá. Fele cuccom bennfelejtem, visszamegyek érte. Mindenki engem néz ahelyett hogy a vizsgáját irná... :) Futás ST-be, hátha mégis ott van (közgázos épület). Ott nincs. Irány HSZK, neptun. Most itt vagyok. Kiderült hogy 3 órakor van, és nem 13kor. Cool. Most van másfél órám amiben nem tudok mit csinálni. De legalább éhes vagyok mert otthon nem ettem, futottam vizsgára. Gondoltam akkor elhúzok InfoSite-ra ([L]http://info.sch.bme.hu[/L]), és tanulok közgázt picit ha már úgzsem tudok mit kezdeni magammal. Hát nem le van halva az oldal épp most? Ehh.
...Nincs valakinek véletlenül BME info-s közgáz2 angyaga a gépén? Ha van vkinek, küldje el plz! :)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby elektronika
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest