Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazz... ez jó. Bejöttem Közgáz2 vizsgára 13:00-ra a KA26-ba. Rohanok a vonathoz az autóval, előzöm sumahert is. A vonat elmegy. Roharok a buszhoz. Csak 15 perc múlva megy. Vesyek jegyet, 12:10kor felszállok, indulunk. Beér nagyjából időre, alig késik 2 percet. Rohanás villamoshoz -> Etele térről Gellértre. 19-es indul, msodik megálló után bemegy a kocsiszinbe (nincs hosszú i ezen a rohadt gépen :O) az utasokkal... mondok fullos. Bemondják hogy a villamos beszart átszállunk egy másikra aztán rögtön megyünk tovább. 1-2 perc várakozás. Újra haladok -- Móricz után leszállok, futás a KA26-ba. Alig kések 3 percet, még nem osztották ki a dogát. Mindenkinél teleirt papirok (mondom magamban: lehet segédletet használni? vazz.), közgáz vizsgához méltó rendezgetése az embereknek. Elkezdik osztani. Kérdezik ki B2 és ki B4? Mondom mivan? Egyiknél se jelentkezek mert nemtom miről van szó -- nem kapok dogát, odajön egy muki hogy B2 vagy B4? Mondom bocsi késtem, nemtom mi ez. Mondja hogz B2 az első év második félév. Többes integrál meg ilyenek. Mondom hmm. Én közgáz2-re jöttem. Hát ez matek. Mondom az jó. Tegnap néztem, 27-e 13óra KA26. Hát pedig ez matek. Akkor csá. Fele cuccom bennfelejtem, visszamegyek érte. Mindenki engem néz ahelyett hogy a vizsgáját irná... :) Futás ST-be, hátha mégis ott van (közgázos épület). Ott nincs. Irány HSZK, neptun. Most itt vagyok. Kiderült hogy 3 órakor van, és nem 13kor. Cool. Most van másfél órám amiben nem tudok mit csinálni. De legalább éhes vagyok mert otthon nem ettem, futottam vizsgára. Gondoltam akkor elhúzok InfoSite-ra ([L]http://info.sch.bme.hu[/L]), és tanulok közgázt picit ha már úgzsem tudok mit kezdeni magammal. Hát nem le van halva az oldal épp most? Ehh.
...Nincs valakinek véletlenül BME info-s közgáz2 angyaga a gépén? Ha van vkinek, küldje el plz! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest