Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazz... ez jó. Bejöttem Közgáz2 vizsgára 13:00-ra a KA26-ba. Rohanok a vonathoz az autóval, előzöm sumahert is. A vonat elmegy. Roharok a buszhoz. Csak 15 perc múlva megy. Vesyek jegyet, 12:10kor felszállok, indulunk. Beér nagyjából időre, alig késik 2 percet. Rohanás villamoshoz -> Etele térről Gellértre. 19-es indul, msodik megálló után bemegy a kocsiszinbe (nincs hosszú i ezen a rohadt gépen :O) az utasokkal... mondok fullos. Bemondják hogy a villamos beszart átszállunk egy másikra aztán rögtön megyünk tovább. 1-2 perc várakozás. Újra haladok -- Móricz után leszállok, futás a KA26-ba. Alig kések 3 percet, még nem osztották ki a dogát. Mindenkinél teleirt papirok (mondom magamban: lehet segédletet használni? vazz.), közgáz vizsgához méltó rendezgetése az embereknek. Elkezdik osztani. Kérdezik ki B2 és ki B4? Mondom mivan? Egyiknél se jelentkezek mert nemtom miről van szó -- nem kapok dogát, odajön egy muki hogy B2 vagy B4? Mondom bocsi késtem, nemtom mi ez. Mondja hogz B2 az első év második félév. Többes integrál meg ilyenek. Mondom hmm. Én közgáz2-re jöttem. Hát ez matek. Mondom az jó. Tegnap néztem, 27-e 13óra KA26. Hát pedig ez matek. Akkor csá. Fele cuccom bennfelejtem, visszamegyek érte. Mindenki engem néz ahelyett hogy a vizsgáját irná... :) Futás ST-be, hátha mégis ott van (közgázos épület). Ott nincs. Irány HSZK, neptun. Most itt vagyok. Kiderült hogy 3 órakor van, és nem 13kor. Cool. Most van másfél órám amiben nem tudok mit csinálni. De legalább éhes vagyok mert otthon nem ettem, futottam vizsgára. Gondoltam akkor elhúzok InfoSite-ra ([L]http://info.sch.bme.hu[/L]), és tanulok közgázt picit ha már úgzsem tudok mit kezdeni magammal. Hát nem le van halva az oldal épp most? Ehh.
...Nincs valakinek véletlenül BME info-s közgáz2 angyaga a gépén? Ha van vkinek, küldje el plz! :)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest