Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Az a WB igen durva :) Érdekes lehet így vezetni... :U
A két Skoda közül sztem az alsó a jobb. Tovább van rá műszaki, használhatóbbak az extrák (használható modok az optikai tuning helyett), és a fehér múgy is nagyon koszolódik, úgy meg már nem olyan laza. Ja, és felső 2500 km-e eléggé hihetetlen, le van hányva az oldala ott hátul, meg valami retek ráragasztott matricáról is írnak. Szóval a kettő közül sztem az alsó. (Bár ezt a Ferrari-piros színt én nemigen szeretem, de ez már ízlés kérdése.)
(MOD: Ez a bekezdés csak az objektív véleményem, ránézésre a felső jobban tetszik. :DDD)
Egyébként kedden láttam vizsgára menet egy normálisan lefestett Skodát, egy azaz egy darab spoilerrel hátul (semmi más külső extra), de az legalább igényes volt. Sztem sokkal jobban mutatott mint egy Rapid akár.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- Gurulunk, WAZE?!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest