Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na megtisztogattam még egyszer azt a tömítést, szépen a helyére illesztettem, beütögettem, próbáltam a hajlatoknál a lehető legjobban megoldani, hogy zárjon. Most már azt hiszem tényleg jó... a Heavy Monszun tesztet legalábbis kiállta. :) (Slagból vízsugár fel az égbe, onnét le. Több irányból, kisebb és nagyobb cseppekkel is (extra méret included), változó magasságból, erővel, másodpercenkénti vízmennyiséggel. Negyed órás teszt, szél is volt. Belülről király volt, csak a ki- és beszállás volt gáz, mivel a ''kilövőállásból'' ilyenkor is jött az áldás :) )
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest