- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
Valóvban én is elgondolkodtam valami 70-200mm közti Canonon. A kisebb zoomátfogás biztos jót tesz a képminőségnek.
Azonban a Tamron 18-250-et a bolti ár kb feléért kaphatnám meg, és ennél több pénzem nincs is lencsére.
L-es obikról nem is álmodozok, mint említettem, egy 17-85 és egy 55-250-es kombón gondolkodtam. És akkor mégis csak 2 obira költenék kb 150-et, nem egyre.
17-85-öst még nem próbáltam, 55-250-el pedig már dolgoztam. Szerintem korrekt volt a képminőség. Nem óriásplakátokat akarok készíteni, csak annyi az elvárás, hogy teljes képernyőn még szépen nézzen ki.Két kép, amit a Tami tele módjában csináltam:
Lány megy le a lépcsőn
Valami virág ami épp a lábamnál volt
Szerintetek hol a hiba?
A lányról készült fotó teljes méretű kivágás, a virágos makrót kicsit croppoltam és kicsinyítettem, hogy ne legyen túlméretes.
Valahogy egyik sem igazán éles. Mind2 esetben autofokuszt használtam. Az af rendszer a hibás, vagy egyszerűen ilyen ez a lencse?Bocsi a hosszúra nyúlt hsz. mitatt. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest