- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
KeNTaGoN #8229 üzenetére
Oh b@z. Én ezt csúnyán benéztem. Te a 18-250 obiról beszéltél, én meg azt írtam, hogy a 55-200 hasonló minőség ahhoz amit kinéztél, pedig nem, azt hittem a 18-200-ról írsz. Mentségemre legyen mondva, hogy előtte nézegettem a tami oldalát és ott már nem szerepel a 18-250, csak a 18-200 és a 18-270. Az 55-200 inkább egy olcsó kit obi pótlék, de jó. Az első 120mm gyútáv 100% crop, a második 200mm gyútáv 100% crop.
-
válasz
KeNTaGoN #8229 üzenetére
You could get a Pentax K100D + Tamron 18-250 for under $1000 and have a pretty nice "Point and Shoot" Digital SLR with built in image stabilization, a zoom range wide enough for almost anyone and better image quality than any small sensor digicam.
Na az már gáz, ha egy kis szenzoros gép minőségéhez hasonlítja, és annál egy picivel jobb. Szerintem ennek semmi baja, egyszerűen ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Projektor topic
- Gombász topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest