Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
*Ropi*
üzenetére
"Vagy kihagytál a mondatból egy "nem"-et, vagy rosszul tudod: a 40D-ben egy 10.1 MP-es szenzor van, míg a 7D-ben és a 60D-ben 18 MP-es."
De ahogy írtam, a megapixelen kívül ugyanaz a dinamika tartomány, magasabb ISO zaj stb
Kvázi ugyanaz a képminőség az alacsony ISO-s részletességen kívül, de ezt pont így írtam le pár hozzászólással ezelőtt.(#28995) Roxx: Tudsz angolul? YouTube-on és a neten millió teszt van fent, hogy milyen vázzal, milyen obi kb. milyen képminőséget ad.... Érdemes egy kis információt begyűjteni a dolgokról, hogy mikor limitál a váz, mikor az objektív, mert így csak arra tudsz támaszkodni, amit mi mondunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kvázi ugyanaz a képminőség az alacsony ISO-s részletességen kívül, de ezt pont így írtam le pár hozzászólással ezelőtt.