Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR LD ASPH (IF) (nem VC) objektívet használtan (Nikon D3200-ra de ez most mindegy is).
Két kérdéses dolog van: viszonylag egyenletes erőt (és itt hangsúlyozom: erőt) kifejtve szépen tudok zoomolni, de ha egy picit is csökkentem a tekerés erejét, mintha kicsit súrlódna, olyannyira hogy meg is tud állni (magyarul nehéz egyenletesen tekerni). Ez bug vagy feature? Nem ropog közben semmi, érzésre simán tekerődik (tehát nem "darál" valami szilárdat belül, és nem akad el semmiben, egyszerűen csak nehéz tekerni), optikailag rendben van, fókuszgyűrűvel minden OK, AF jól működik - legalábbis egyelőre úgy tűnik, ma vagy holnap lövök még tesztképeket.
Még egy dolog, lehet hogy hülyeség: a gumigyűrűnek van egy sajátos "szaga", nem annyira durva, de valahol az áporodott gumiszag és a cigifüstszag között.... ránézésre a gyűrűk nem elhasználtak, szépek a bordák, nem nyúltak meg, nincsenek tele kosszal. Valaki, akinek van, megszagolná a sajátját?
D Lehet hogy dohányosé volt, abból lehet bármi gond? Porszemekből van csak pár benne, meg egy kb. 2 mm hosszú szösz belül... de képeken eddig nem láttam nyomát.Köszi előre is!
Igen, jól gondoljátok, nem próbáltam ki vásárlás előtt, mert webshopos használt cucc, tehát él a 14 napos elállás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
D Lehet hogy dohányosé volt, abból lehet bármi gond? Porszemekből van csak pár benne, meg egy kb. 2 mm hosszú szösz belül... de képeken eddig nem láttam nyomát.