Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
(#15998) *Ropi*: nekem semmi poén nincs benne ...ha tehetném hibátlan képeket készitenék...de sajnos a kezembe levő eszköz erre képes az adott helyről...talán ha közelebb lennék, mint mondtátok a kapu mögött...ott más lenne a leányzó fekvése azért, csak oda nem olyan könnyű bekerülni... mondjuk nem kérdeztem meg senkit , hogy beengednek e oda...

De tény , hogy valahol el kell kezdenem és sokat kell tanulnom
.(#16000) imyourfriend : mint írtam egyenlőre csak magán célra kell , a szurkoló táborral osztomo meg egyenlőre...de köszönöm neked is a tippet/tanácsot
, megnézem legközelebb ezt a 2fps RAW megoldást... vagy a sorozat JPG-t(#16003) BiriBum :

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest