Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Neked is felkötötték a szemedhez a szemtakarót. Tudod, mint a lovaknak, hogy ne nézzenek oldalra, csak előre. Na te pont ezt teszed most.
Van még rajtad kívül több száz ember, akinek 1Megás netjük van, és promodot játszanak. Nekik is 100 az a maxpackets! És nekik nincs semmi bajuk! Érted???
Nem olvasom el a többi hsz-t. Nem húzom fel magam...
-
Sirandrish
legenda
én vágom amit mondassz de te is értsd már meg amit én mondok...egy olyan dolgot mondj a prormodba ami a játék előnyévé vált..
az hogy én mittomén 120K-s géppel nemtudom bekapcsolni az árnyékot csak azért mert valaki 40K-s gépen játszik szerinted normális?Én aláirom hogy így egyenlőbbek az eélyek de ha már kiadok X összeget a gépre akkor had döntsem már el hjogy mit kapcsolok be és mit nem...
ez kb ugyanaz..ne variáld a maxpacketet..mindenkinek ugyanannyi és kész...tuti hogy ezért vette ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi