Hirdetés
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Neked is felkötötték a szemedhez a szemtakarót. Tudod, mint a lovaknak, hogy ne nézzenek oldalra, csak előre. Na te pont ezt teszed most.
Van még rajtad kívül több száz ember, akinek 1Megás netjük van, és promodot játszanak. Nekik is 100 az a maxpackets! És nekik nincs semmi bajuk! Érted???
Nem olvasom el a többi hsz-t. Nem húzom fel magam... -
Sirandrish
legenda
én vágom amit mondassz de te is értsd már meg amit én mondok...egy olyan dolgot mondj a prormodba ami a játék előnyévé vált..
az hogy én mittomén 120K-s géppel nemtudom bekapcsolni az árnyékot csak azért mert valaki 40K-s gépen játszik szerinted normális?Én aláirom hogy így egyenlőbbek az eélyek de ha már kiadok X összeget a gépre akkor had döntsem már el hjogy mit kapcsolok be és mit nem...
ez kb ugyanaz..ne variáld a maxpacketet..mindenkinek ugyanannyi és kész...tuti hogy ezért vette ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- EAFC 26
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest