- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Nekem is csinálta ezt, nálam kerek 1 percig vár mielőtt betöltött volna.
Nekem az volt a megoldás hogy át kellett állítani a gép IP címét és az alhálózati maszkot. Amit automatikusan osztott ki a win azt nem szerette az adsl modemem.
Én ezeket állítottam be mikor jó lett IP: 192.168.1.5 Maszk: 255.255.255.0mod, a válasz a #4276-ra ment
-
BandiHUN
veterán
lehet valami drivered hibádzik még...nézd meg más játékkal is,mert ha mással is gond van,akkor általánosan lassú valamiért az adatátvitel.nekem pl.a winchester haldoklása is igy tünt fel,a végén már nem tudtam 4x-esen sem irni pl.dvd-lemezt,mert nem birta az átviteli sebességet,a cod is lassan töltött.viszont friss winnel esélyes,hogy valami,pl.procidriver,chipset driver,vidkaridriver,hangkaridriver más,mint volt,vagy még fent sincs.esetleg nézd meg defragmentálóval is a winyót...mármint ha nem az xp-s partición van.egyébként 4-5mp nekem,amig bejön a connect ablak xfire-n inditva egy gémet,vagyis max eddig látszik a kép csak.pedig nekemvan vagy száz map,50 mod és a komplett fejlesztőkészlet a codra pakolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest