- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
mint ahogy nem is használom....kipróbálni kipróbáltam persze,mint ahogy le is irtam a tapasztalataimat...de pl.tegnap warra már a felbontást is visszaraktam 1440x900ról a nativ 1680x1050re,mert egyszerűen nem tetszett a látvány hosszü távon....de a lényegen akkor sem változtat,használnám,ha akarnám,mert "legális" és mert ennyi erővel kapja be,akinek a dupla fps-e miatt nincs ilyen gondja,mert az sem külömb.az én szememben egy sima görgővel lövő emberke is 50x nagyobb cheater lenne...és igenis nincs jü konfigom,mert 70-100közötti fps-em van árnyékok nélkül,közepes textúrával és minden effekt off.de 1440x-ben sem megy feljebb,mint 100-150.és sajnos ég és föld a 250-300hoz képest,ráadásul ha leveszem a felbontást,nem látok olyan pontosan sem messzebbre.egy szó mint száz,a k...a anyjukat,hogy miért nem lehet legalább ezt megoldani,ha már a warezt és a csalást nem tudják kivédeni...el is döntöttem,amint lesz cod5,veszem megfele,nem várok.ha az is megy egy pár hónapot tisztán,meg trükkök nélkül,már megérte...kár volt várni a cod4-el is,bár akkor lé sem volt rá,warezolni meg nem akartam.igy viszont késtem is a többiekhez képest,nem is pc-s voltam,hanem konzolos...majdnem azt mondom,a cod4 dolgai miatt a saját pubolásainkat leszámitva december óta nem nyomtam egy igazán jó meccset se.ejj,a régi szép idők,amikor együtt örültünk,hogy Kiflee-nek meglett a kék m4,másnak meg még nem volt semmi,max digital,na akkor volt igazán jó a cod4,a ph! szerveren...azóta meg zuhan a szint szépen,lásd warok,mennyi is megy mostanában ilyen-olyan okból a levesbe...
én nem hiszem,hogy mi ennyire romlunk...hanem inkább ennyire szenteskedünk.másnak nem hiszem,hogy ilyen lelki gondokat okozna egy cfg.ráadásul még benne is hagyhattam volna pár nem kivánt extrát...amit szintén nem érzékel a pb gondnak.de igy maradt ez,ami csak egy kicsit kopár,és gyenge géphez,konkrétan Bali számára kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged