- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BandiHUN #4192 üzenetére
Csak egy furcsa kérdés...
Játékban akkor miért nem úgy van csinálva a low graphic, mint ahogy a cfg csinálja? Mert tisztában vannak vele, hogy jobban lehet látni a pályán. CoD4-ben a low grafika nem növeli a láthatóságot...
CoD2-ben low és high között óriási volt szerintem a különbség látás szempontjából a low javára. Legalábbis nekem úgy tűnt, már amennyit foglalkoztam vele. De azért egy maszlagos fal mögött tuti sokkal könnyebb meglátni egy kibukkanó fejet, mint egy "terepszínű" téglákból álló, indákkal benőtt fal mögül előbukkanót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest