Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
félre értesz én nem azt mondom, hogy ez így jó csak vedd a másik oldalt van egy szerényebb gépe valakinek és azért szív mert nincs pénze 8800 GT-re - jó lehet mondani játsszon 40 FPS-el ( én játszottam nem olyan nagy élmény hidd el) és akkor ő berakja ezt a cfg-t, attól ő még nem lesz jobb játékos
és mindenki tudja, hogy az FPS miatt van az is milyen a szórása a fegyónak, több fejlövés stb., ha nem lenne FPS bugos a cod sorozat ez nem volna - ennyi
és 1 példa az adó szakmában dolgozom mint vámos - sok kiskapu van az adó rengetegben és aki ezt kihasználja csaló vagy nem ?
sokak szerint igen, de a maszek társadalomban ez egy ügyes ember aki kihasználja a kiskapukat amit az állam nyitva hagy és nem utolsó sorban spórol egy két millát magának
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest