- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
lehet valami drivered hibádzik még...nézd meg más játékkal is,mert ha mással is gond van,akkor általánosan lassú valamiért az adatátvitel.nekem pl.a winchester haldoklása is igy tünt fel,a végén már nem tudtam 4x-esen sem irni pl.dvd-lemezt,mert nem birta az átviteli sebességet,a cod is lassan töltött.viszont friss winnel esélyes,hogy valami,pl.procidriver,chipset driver,vidkaridriver,hangkaridriver más,mint volt,vagy még fent sincs.esetleg nézd meg defragmentálóval is a winyót...mármint ha nem az xp-s partición van.egyébként 4-5mp nekem,amig bejön a connect ablak xfire-n inditva egy gémet,vagyis max eddig látszik a kép csak.pedig nekemvan vagy száz map,50 mod és a komplett fejlesztőkészlet a codra pakolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest