Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz #15779328 #19898 üzenetére
En a Gelidekre durvan 18.000Ft-ot koltottem a blokkhoz+hatlap, alul/felul kapott a VGA mindenhol ahol kell neki.
Nem volt olcso, de joval a Te verziod alatt jott ki.
Sajnos nem olcso mulatsag, foleg ha jot akarsz.Thermnal Grizzly mellett az szol, hogy sokkal nagyobb mereteket kapsz dragabban ugyan, de a Gelid az ijjesztoen picike, epp ezert vennem kellett tobb darabot a kulonbozo meretekbol.
Szerk: (#19900) MPowerPH igen ezek tenyleg lagyak, nekem is az egyik kollega a vizes topikbol ajanlotta oket, de nem is bantam meg, mert tenyleg jo cucc
[ Szerkesztve ]
...
-
Szabi020
tag
-
Szabi020
tag
válasz MPowerPH #19905 üzenetére
Az érdekes egyébként. Teszem hozzá mikor betettem a 3080at a 1080ti helyére azon nem volt az igazi, DDU után sem, egy friss win-el már igen. Most szerencsére ezt nem kellett eljátszanom. Bár így is újra lett téve más miatt.
Lehet ez megoldaná neked is a gondodat.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #19909 üzenetére
Csak feltunt a latott ertekekbol, mert emlekszem, hogy mar elotte en neztem, es bun rossz ertekeket kaptam ehhez kepest.
Volt felrakva AMD kartya driver, lehet azert bugos? Mashol mondjuk nincs baj, megneztem.
Szabi020: Az a gond, hogy jelenleg 1080Ti szintu ertekeket kapok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
krepp
tag
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
RTX3080-hoz elegendő a Hydro 700W tápom?
Mely típusok számítanak a legjobb hűtésnek és csendességnek? RTX3070-ből Gainward GS volt
5600x PBO On
2SSD
1 HDD[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz 4264adam #19916 üzenetére
Attol fugg mire kell
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Frozen
addikt
Procit sem tud gyártani az amd nyáron mégis lesz új verzió év végére vagy jövő év elejére meg a kövi generáció. Szóval szerintem ne könyveljük ezt így el hogy most sincs kártya. Amúgy meg tele a piac kártyával csak hamar kifogy mert a bányászok feszt ast lesik és hiaba van 10-20db egy boltba kb par perc alatt lefogy lehet egy ember megveszi osszeset... Szóval van csak keszleten nincs. Ha lenne raktáron minden boltban az azt jelentené hogy a piac már telitve van. (Ilyen meg nem lesz a banyaszat miatt amig magasak az arfolyamok)
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
őstag
Amúgy látok azért hasznot a bányászatnál mint megnyugtatóbb lehetőséget:
Az erőművek, van, hogy több áramot generálnak amit aztán eladnak a szomszédnak, vagy feltöltenek vele egy víztározót, hogy később amikor leengedik, akkor visszanyerjenek valamennyi energiát (energia tárolás)... Ezt a többlet energiát jelen esetben közvetlen pénzé tehetnék. (Bár amennyien bányásznak, lehet nincs már annyi felesleges energia....)[ Szerkesztve ]
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Szabi020 #19901 üzenetére
Hasznos infók a linkedben. Ezek szerint a 24 giga memória hasznából egyelőre nem sok látszik az RT magok haszna pedig részarányos.
Én nem vennék most duplaanyi pénzért 3090-est, azt viszont már picit bánom, h novemberben nem egyből azt vettem. Akkor a GamingX volt 1900 euro (persze az is arcpirítóan sok - de valljuk be, hogy a kezdeti árak már majdnem a duplájuknál vannak - szeretném hinni, h eddig és ne tovább).
Látom az utolsó pár tíz hsz az elégtelen gyári thermal padokról szól. Hát nem a legjobbak, az tény, de zárt házban hetven fokkal még el lehet lenni. Nyárra úgyis lekerül az oldallap a gépről, meg a kóláspalack a környékéről...Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
GAbre
veterán
Kérdés:
Ha tűzforró a hátlap,érdemes hőpadot cserélni,javíthat egyáltalán valamit?Avatar
-
Devid_81
félisten
Erdemes lehet igen.
A legtobb gyarto az olcso (erthetoen) thermal padeket alkalmazza a VGA kartyaikon, biztos van kiveteles darab de annak az ara is olyan lesz.
Nem biztos, hogy rossz thermal padek azok, de az viszont 100% hogy van tole jobb.
Egyetlen dolgot erdemes meg atgondolni, hogy a jobb hoatadas utan a keletkezett hovel mit kezdessz?
En biztos, hogy adnek egy nagy es halk ventit a kartya hatuljanak, hogy legyen valami legmozgas ott is.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Igen de ha 3090-ed van ott van am mindket oldalon ram csip csup
Ha egy melegszik mint az allat de a tobbi huvos is lekorlatoz majd az egy miatt ami meg izzik ott egymagaban
Nehez okosat mondani, ha bontod a kartyat ugorhat a gari amennyiben a gari matricat megserted.
Pedig lehet erdemes lenne bontani+pasztazni+uj thermal padok.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Mi a rakot fogtok Ti ezekkel a kartyakkal csinalni nyaron?
Lehet majd szepen elokesziteni a nyerhust/kolbaszt/szalonnat barmi amit sutni akartok...
-
MPowerPH
félisten
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #19938 üzenetére
Ha valamit 75-80 fokon kell elkészíteni, akkor a vga-m és a procim megoldja
Ha rendesen át lennének fújva a bordák, és a meleg levegő elirányítva a ház tetején valami hőcserélőbe, nem csak úgy bele a házba, akkor simán melegen tudná tartani a kaját/piátItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
veterán
Szerintem ezek a gyári backplatek semmit se érnek, amíg egy sík lapról beszélünk. Viszont az Arctic [megoldása] tetszik, itt már valóban hűtőbordáról beszélhetünk.
-
Jocikablack
tag
Sziasztok!
Volt már téma, de inkább mégegyszer megkérdezem. Van egy rog strix 3090 oc-m. Németországi shopból van, viszont 3 év gyártói garanciás. Rá szeretnék pattintani egy alphacool waterblockot. Van rajta matrica. Oda a garanciám? -
MPowerPH
félisten
válasz Jocikablack #19949 üzenetére
Akkor oda, igen.
Odaadom a Gigat a Strix -ert, ezen nincs matrica, szabadon babralhato. En meg majd leboxolom az Asus -al.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest