Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Használ esetleg valaki 2 db léghűtéses RTX 3080-at egy házban? Vennem kellene házat és jelenleg egy kártya van, de lehet, hogy vennék még egyet a közeljövőben.
-
Laraxior
titán
válasz Gombinyó #20014 üzenetére
Bányászatra jobb, ha kihozod az egyiket. Jobban fogja magát érezni mind a kettő
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Jack@l
veterán
Csomó alkalmazás támogatja a több kártyát, nvlink nélkül is.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
őstag
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #20022 üzenetére
1. 3080-nál nincs nvlink
2. bányászatra kell neki."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #20025 üzenetére
Nem tudom, nekem volt itthon egy sima riser kábelem, 16x elvileg pci-e3.0-hoz, még évekkel ezelőttről. Most jól jön, meg ha egyszer esetleg házcserém lesz, és a VGA-t is fordítom akkor sem kell már erre költeni.
Brutál 3070-et fogtam 330W TDP-je van. Totál beteg cucc"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Erdei88
veterán
válasz gainwardgs #20027 üzenetére
Max TDP-vel
-
Laraxior
titán
Nem tudom, hogy a notebooksbilliger szállít-e haza, de ha igen, van nekik 3080SuprimX.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #20032 üzenetére
Már pár hete beüzemelték a 9900 topikjában Z390-es lappal. Működött.
-
törölt tag
válasz ScomComputer #20033 üzenetére
-
mihellers56
tag
Na mit kell hozzá csinálni h működjön a r.bar?
-
-
törölt tag
-
szabeska
addikt
-
Frozen
addikt
Feldobtam az apróra németben a kártyám 1200 euroba mert törött a hátlap de hőállóval meg van ragasztva alig észrevehető nem ír rá a kutya sem. Egy csávo cserélni akarta a 6800 radeont azt elzavartam. Az a vicc hogy kb 80 euro rá egy eredeti hátlap vagy világitos van már ennyiért. (Szóval kb 1300 ba sem lenne drága ahogy elszálltak az árak)
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Locutus
veterán
-
törölt tag
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #20049 üzenetére
120-at tudja?
Kétoldalas a blokk? Márhogy a hátlapon is van víz, vagy ott csak a backplate?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest